• Dit event is voorbij.

Avondopening Rijke eenvoud

15 maart | 17:00 - 22:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 15 March, 2019 at 5:00pm

| € 4,00

Kom het weekend inluiden bij het Van Eesteren Museum! Op vrijdag 8 februari en 15 maart opent het museum de hele avond haar deuren. Bekijk de expositie Rijke Eenvoud en de vaste expositie over Cornelis van Eesteren onder het genot van live muziek. En uiteraard is de bar open!

Meer informatie
Met de expositie Rijke eenvoud en randprogrammering schenkt het Van Eesteren Museum aandacht aan de thema’s interieur, wederopbouw en Goed Wonen uit de wederopbouwperiode, en verbindt deze aan actuele onderwerpen als duurzaamheid en hergebruik. Lees hier meer over de tentoonstelling.

Trompettist en componist Mark Nieuwenhuis speelt werk van zijn nieuwe live-set, te midden van video projecties van VJ duo Anne Gentenaar en Martin Boverhof (Studio de Maan).

Sfeervolle beats, instrumentale improvisaties en samples versmelten met betoverende live visualisaties.

Wanneer: 8 februari en 15 maart 2019, 17.00 – 22.30 uur

Starttijden van de optredens: 17.30, 19.30 en 21.30 uur.

Toegang: €4,00

Koop hier tickets