• This event has passed.

Boekpresentatie Tuinen van West – een transformatie in beeld

18 September, 2015 | 17:00 - 19:00

Tot en met 26 september is in het Van Eesteren Museum de zomertentoonstelling ‘Groen in West‘ te zien. Naast de ingezonden foto’s van de fotowedstrijd is ook het werk van landschapsfotografe Mariette Carstens te zien.

In september verschijnt haar fotoboek Tuinen van West. Mariette heeft van 2010 tot 2015 de landschappelijke veranderingen in deze 4 polders, gelegen tussen de Westelijke Tuinsteden en de Ringvaart van de Haarlemmermeer, gefotografeerd.

Boekpresentatie
De boekpresentatie is op vrijdag 18 september om 17.00 uur in de Fruittuin van West aan de Tom Schreursweg 48, Amsterdam. (De Tom Schreursweg inrijden bij de Joris van den Berghweg i.v.m. wegwerkzaamheden.) Er is voldoende parkeergelegenheid.

Daar wordt u muzikaal ontvangen in het nieuwe Proeflokaal van de Fruittuin van West. Mariette zal, samen met landschapsarchitect (en bestuurslid bij het Van Eesteren Museum) Pieter Boekschooten, aan de hand van foto’s uit het boek een korte presentatie geven. De eerste exemplaren worden uitgereikt aan Gedeputeerde dhr. T. Talsma van de Provincie Noord-Holland en aan Ronald Mauer, lid Dagelijks Bestuur Bestuurscommissie Gemeente Amsterdam Nieuw-West. Verder kunt u deelnemen aan een rondleiding in de Fruittuin tussen de prachtige diverse fruitbomen en loslopende kippen.

Gesigneerd exemplaar
Tijdens de boekpresentatie is er gelegenheid om een gesigneerd exemplaar te kopen. Als u voor 1 september een boek bestelt betaalt u € 24,95 i.p.v. € 34.95 (exclusief verzendkosten).

Tuinen van West, een transformatie in beeld
160 pagina’s, fullcolour, gebonden
Formaat 30,7 x 25 cm, liggend
Oplage 350 exemplaren
ISBN 978-90-815444-0-5
Uitgave in eigen beheer
Prijs boek € 34,95 (exclusief verzendkosten)
Bestellen: per mail foto@mariettecarstens.nl of Telefonisch 020.4208381 / 06.51197583
U kunt het bedrag overmaken op NL47ABNA0547663072 t.n.v. M. Carstens

Graag hoort ze, in verband met de catering, voor dinsdag 15 september of u aanwezig zult zijn.

Tuinen van West fotoboek van Mariette Carstens

Date: