Kerst in de jaren 50 in de Van Eesteren Museumwoning

13 december, 2018 - 6 januari, 2019

| € 12,50

Beleef dit jaar kerst in de sfeer van de jaren 50! In december is de Van Eesteren Museumwoning in Nieuw-West helemaal in kerstsfeer. Versierd met originele kerstballen, lichtjes, slingers en meer uit die periode, en aangekleed zoals een ‘gemiddeld’ gezin in de jaren 50 en 60 kerst vierde. Een bezoek aan de woning zal herinneringen wakker roepen of juist de nieuwsgierigheid prikkelen. Wat werd er gegeten met kerst? Was er een kerstboom in huis? Had de kostwinner vrij? Hoe zag de dag eruit? Waren er gasten? En welke kleding droeg je? Samen met de gids worden in de woning verhalen verteld en gedeeld over die donkere dagen van het jaar. En na afloop van het bezoek wordt je in het Van Eesteren Paviljoen getrakteerd op een glaasje Glühwein om nog meer in de stemming te komen. Een leuke en interactieve beleving die het hart verwarmt op koude dagen.

Het is kerst! Kom langs en beleef het.

Open: donderdag 13 december 2018 t/m zondag 6 januari 2019

Starttijd: 14.30 (verzamelen bij Van Eesteren Paviljoen)

Duur: 1,5 uur (14.30 – 16.00 uur)

Start- en eindpunt: Van Eesteren Paviljoen, Noordzijde 31, Amsterdam