Kerstworkshop voor het hele gezin!

29 december | 15:00 - 16:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 29 December, 2018 at 3:00pm

| € 5

Kom deze kerstvakantie met je (groot)ouders naar de schilderworkshop in het Van Eesteren Museum. Met warme chocomel en een vuurkorf!

Kunstdocent Geesje Stroo neemt jullie mee in de wereld van architect Cornelis van Eesteren, die geloofde dat goed en fijn wonen gepaard gaat met licht, lucht en ruimte.
Na een korte rondleiding door het museum ga je naar buiten en maak je met je telefoon foto’s van de lucht, de wolken en de spectaculaire Sloterplas. Geïnspireerd door deze beelden maak je vervolgens een eigen schilderij waarin het accent vooral komt te liggen op het leren schilderen van luchten. Aan het einde van de workshop staat de warme chocomel klaar bij een gezellige vuurkorf.

Verwonder je over je omgeving, leer dat je meer kunt dan je denkt, en vooral: geniet van elkaars creativiteit en gezelschap!

Geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar.

Datum: donderdag 27 december en zaterdag 29 december 2018

Starttijd: 15.00 uur

Eindtijd: 16.30 uur

Start- en eindlocatie: Van Eesteren Museum, Noordzijde 31, Amsterdam