• This event has passed.

Kunstworkshop voor het hele gezin in de voorjaarsvakantie

22 February | 15:00 - 17:00

|Recurring Event (See all)

One event on 22 February, 2019 at 3:00pm

Kom deze voorjaarsvakantie met je (groot)ouders naar de schilderworkshop in het Van Eesteren Museum. Met warme chocomel en een vuurkorf!

Kunstdocent Geesje Stroo neemt jullie mee in de wereld van architect Cornelis van Eesteren, die geloofde dat goed en fijn wonen gepaard gaat met licht, lucht en ruimte.
Na een korte rondleiding door het museum ga je naar buiten en maak je met je telefoon foto’s van de lucht, de wolken en de spectaculaire Sloterplas. Geïnspireerd door deze beelden maak je vervolgens een eigen schilderij waarin het accent vooral komt te liggen op het leren schilderen van luchten. Aan het einde van de workshop staat de warme chocomel klaar bij een gezellige vuurkorf.

Verwonder je over je omgeving, leer dat je meer kunt dan je denkt, en vooral: geniet van elkaars creativiteit en gezelschap!

Geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.

Datum: donderdag 21 februari en vrijdag 22 februari 2019
Starttijd: 15.00 uur