• This event has passed.

[UITVERKOCHT] Vrijheidsmaaltijd: Licht, lucht, ruimte & eten

5 May, 2018 | 17:00 - 21:00

De Vrijheidsmaaltijd is uitverkocht! Kijk op de website van 4 en 5 mei voor andere vrijheidsmaaltijden bij jou in de buurt.

Het Van Eesteren Paviljoen opent de deuren voor de buurt tijdens de Vrijheidsmaaltijd 2018. Het thema dit jaar is De Lieve Stad. We nodigen iedereen uit zelf iets te eten mee te nemen. Heb je iets over van de vorige dag over? Wil je een speciaal gerecht delen? Neem het mee, wij zorgen voor de drankjes en kleine hapjes. Aan lange picknicktafels eten, drinken en praten we met elkaar. En toosten we op de vrijheid.

Pim Ligtvoet, auteur van het boek In de Schaduw van de oorlog, vertelt over de plek waar we zijn: aan de Sloterplas. Wat gebeurde er hier in de donkere jaren van de oorlog? Iedereen die iets wil zeggen, is welkom om zijn of haar verhaal te delen. Ook ZID theater komt langs met de verhalenproeverij. Jong en oud, we nodigen graag iedereen uit!

Datum: zaterdag 5 mei

Vanaf: 17.00

Eindtijd: 21.00

Locatie: Van Eesteren Paviljoen

Ticket: vrij entree (breng je eigen eten mee)

De vrijheidsmaaltijd is onderdeel van 4 en 5 mei Amsterdam.

Date:
5 May, 2018