Vrijheidsmaaltijd: Licht, lucht, ruimte & eten

5 mei | 17:00 - 21:00

Het Van Eesteren Paviljoen opent de deuren voor de buurt tijdens de Vrijheidsmaaltijd 2018. Het thema dit jaar is De Lieve Stad. We nodigen iedereen uit zelf iets te eten mee te nemen. Heb je iets over van de vorige dag over? Wil je een speciaal gerecht delen? Neem het mee, wij zorgen voor de drankjes en kleine hapjes. Aan lange picknicktafels eten, drinken en praten we met elkaar. En toosten we op de vrijheid.

Pim Ligtvoet, auteur van het boek In de Schaduw van de oorlog, vertelt over de plek waar we zijn: aan de Sloterplas. Wat gebeurde er hier in de donkere jaren van de oorlog? Iedereen die iets wil zeggen, is welkom om zijn of haar verhaal te delen. ZID theater komt langs met verhalenvertellers en het onderwijsinitiatief Oorlog in mijn Buurt doet mee. Jong en oud, we nodigen graag iedereen uit!

Datum: zaterdag 5 mei

Vanaf: 17.00

Eindtijd: 21.00

Locatie: Van Eesteren Paviljoen

Ticket: vrij entree (breng je eigen eten mee)

Reserveer tickets

De vrijheidsmaaltijd is onderdeel van 4 en 5 mei Amsterdam.

Datum:
Tijd: