Workshop Droomhuis

14 August Fri | 14:30 - 16:30

|Recurring Event (See all)

One event on 15 August, 2020 at 14:30

Creatieve vakantieworkshop.
Ontwerp, teken, bouw, knip, plak en knutsel mee!

We zitten door het coronavirus veel thuis. Nu merken we pas goed hoe ons huis eigenlijk is. Hoe is jouw huis? Heb je je eigen plekje? Kun je je genoeg bewegen? Droom jij van een groter, mooier, handiger of slimmer ingedeeld huis? Of vind je jouw huis wel oké?

In deze workshop maak je een droomhuis in een stad vol licht, lucht, ruimte en groen. We laten ons inspireren door ideeën over licht, lucht en ruimte en toekomstbeelden van architecten en kunstenaars uit heden en verleden. We werken in deze workshop met karton en veel andere materialen. Gebruik je fantasie, experimenteer met technieken, materialen en ideeën. En maak je eigen droomhuis.

In het museum kun je nog tot en met zondag 16 augustus de zomertentoonstelling Droomhuis bekijken. Daar zie je de ontwerpen die 52 kinderen voor de ontwerpwedstrijd Droomhuis hebben gemaakt: tekeningen en modellen in 2D en digitale ontwerpen.
Als jij dat wilt, wordt jouw huis tijdelijk aan de tentoonstelling toegevoegd. Jij maakt jouw huis, samen maken we de stad!

In verband met onze maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is deze workshop alleen toegankelijk voor kinderen tot en met 12 jaar oud.

Datum: vrijdag 14 augustus en zaterdag 15 augustus 2020
Starttijd: 14.30 uur
Eindtijd: 16.30 uur
Locatie: Van Eesteren Paviljoen, Noordzijde 31, 1064 GV  Amsterdam
Maximum aantal deelnemers per workshop: 12
Kosten: € 4,00 (kinderen t/m 12 jaar) / gratis (kinderen t/m 12 jaar met Stadspas)
De prijs van de workshop is inclusief de entree tot het Van Eesteren Paviljoen gedurende het tweede tijdslot.

Stadspas meenemen
Bij een ticket dat met Stadpas-korting wordt gereserveerd, moet aan de balie van het museum de Stadspas worden getoond om te worden gecontroleerd en gescand.

Tickets kunnen alleen online worden gereserveerd via onze website.

Reserveer hier tickets voor de workshop

Ouders/begeleiders
Ouders/begeleiders die met hun kinderen mee naar binnen willen, moeten voor zichzelf via de website een eigen ticket reserveren voor de toegang tot het museum voor het tweede tijdslot.
Kosten: € 4,00 / gratis (Stadspas).
Reserveer hier tickets voor het bezoek aan het paviljoen.

Date:
14 August Fri