• This event has passed.

Workshop: Maak je eigen rock-’n-roll kerstbal – Afgelast

21 December, 2020 | 14:30 - 16:30

|Recurring Event (See all)

One event on 23 December, 2020 at 14:30

In deze workshop maken we bijzondere kerstversieringen. We laten ons inspireren door de kleurrijke en creatieve kleding en platenhoezen uit de jaren 50, 60 en 70.

De tentoonstelling We built this city on Rock and Roll, met foto’s van fotograaf Gijsbert Hanekroot, toont de jeugdhelden van vroeger en het ontstaan van jeugdcultuur in Nieuw-West en Amsterdam. Veel kleur, wilde combinaties, bling… Rock-‘n-roll!
Laat je inspireren door deze tentoonstelling en maak onder begeleiding van een kunstdocent kerstversieringen in rock-’n-roll-sferen.

Datum: deze vakantieworkshop stond gepland voor maandag 21 december en woensdag 23 december 2020.
Beide workshops zijn afgelast in verband met de tijdelijke sluiting van het museum m.i.v. 15 december 2020 t/m dinsdag 19 januari 2021.
Er zullen geen nieuwe data voor deze workshops worden gezocht.
Bezoekers die reeds één of meer tickets voor deze workshop hadden gereserveerd, krijgen persoonlijk bericht van ons.

Coronamaatregelen
Voor deze workshop gelden de coronamaatregelen van het museum. Mocht deze workshop vanwege strengere coronamaatregelen niet door kunnen gaan dan is een terugbetaling van uw ticket mogelijk.

Ouders/begeleiders
Om het aantal personen in het gebouw te beperken, vragen wij om uw kind bij aanvang van de workshop te komen brengen en aan het einde weer op te halen. Als u toch graag met uw kind mee naar binnen wilt, dient u een eigen ticket te reserveren voor de toegang tot het museum. Er is hiervoor een beperkt aantal tickets beschikbaar.

Kosten: € 4,00 (volwassenen) / gratis (volwassenen met kortingspas).

Kortingspas/Stadspas meenemen
Heeft u een ticket gereserveerd met een kortingspas, zoals de Stadspas? Neem de pas dan mee naar deze workshop. Bij de kaartcontrole moet, samen met het ticket voor deze workshop, de pas worden getoond om te worden gecontroleerd en/of gescand. Geldige kortingspassen zijn: CJP, studentenkaart, Stadspas Amsterdam en Jaarkaart Van Eesteren Paviljoen.

Creatieve workshops in schoolvakanties
In alle schoolvakanties biedt het van Eesteren Museum creatieve workshops voor jong en oud aan. Wilt u op de hoogte blijven van deze workshops en/of al onze andere activiteiten? Let dan op de aankondigingen op onze website en Facebookpagina of abonneer u op onze nieuwsbrief.

Date:
21 December, 2020