Workshop Zeitgeist Bauhaus

28 December Sat | 14:00 - 16:00

|Recurring Event (See all)

One event on 3 January, 2020 at 14:00

Maquettes en 3D-constructies bouwen
In de kerstvakantie biedt het Van Eesteren Museum voor de laatste keer de workshop Zeitgeist Bauhaus aan. Dus kom langs en ontwerp je eigen huis of 3D-constructie. Bezoek de tentoonstelling Zeitgeist Bauhaus en laat je inspireren door vormen, kleuren en materialen. Deze workshop is geschikt en toegankelijk voor jong en oud.

De (verlengde!) tentoonstelling Zeitgeist Bauhaus in het Van Eesteren Museum geeft een beeld van deze beroemde kunstopleiding die 100 jaar geleden in Duitsland werd opgericht.
Net als de Bauhaus-studenten laten we ons in deze workshop inspireren door vormen, kleuren en materialen als papier, rubber, karton, plexiglas enz. om creatieve en kleurrijke constructies en maquettes te maken.

Laat je fantasie de vrije loop en voel je voor even student aan het Bauhaus. De workshop wordt gegeven door ervaren kunstdocenten en is geschikt en toegankelijk voor iedereen. Je hoeft geen creatieve ervaring of voorkennis te hebben om deel te kunnen nemen en er plezier aan te beleven.
Het ticket voor deze workshop geeft ook toegang tot het museum en de tentoonstelling Zeitgeist Bauhaus. Dus kom gerust wat eerder en neem de tijd om het werk van de Bauhaus-ontwerpers en -architecten te bekijken. Werk dat ook voor Cornelis van Eesteren een belangrijke inspiratiebron was.

Kom langs in de kerstvakantie. Het is de laatste kans om deze leuke workshop te volgen!

Datum: zaterdag 28 december 2019 en vrijdag 3 januari 2020
Starttijd: 14.00 uur
Eindtijd: 16.00 uur
Locatie: Van Eesteren Museum, Noordzijde 31, Amsterdam
Kosten*: € 7,50 / € 4,00 (kinderen t/m 12 jaar) / Met Stadspas € 4,00 korting p.p.
Tickets: aan de balie van het museum en online via de website, www.vaneesterenmuseum.nl/ tickets
* De prijs van de workshop is inclusief entree tot het museum en de tentoonstelling Zeitgeist Bauhaus

Bestel hier je tickets

Creatieve workshops in de schoolvakanties
In alle schoolvakanties biedt het van Eesteren Museum creatieve workshops aan voor jong en oud. Wil je op de hoogte blijven? Let dan op de aankondigingen op onze website, op onze facebookpagina of abonneer je op onze nieuwsbrief.

Date:
28 December Sat