Aangepaste ov-route naar het museum door werkzaamheden

Het Van Eesteren Paviljoen is de afgelopen maanden druk bezocht per auto, fiets en ov. De aanrijroute wordt de komende tijd echter iets anders, want GVB gaat de rotonde op de Burgemeester Roëllstraat op de schop nemen, waardoor er tijdelijk geen trams stoppen bij de gebruikelijke halte bij het Van Eesteren Museum. Lees hier wat de nieuwe aanreismogelijkheden zijn.

Openbaar vervoer
Tussen 26 februari en 13 mei rijden er minder trams langs het museum, kijk daarom kort voor vertrek op 9292.nl of bel 0900-9292 voor het actuele reisadvies.

Kom je vanuit de binnenstad? Dan reis je per tram naar Mercatorplein en kun je daar overstappen op pendelbus 313. Het museum is uiteraard ook per fiets prima te bereiken.

Kom je van buiten Amsterdam? Dan reis je via Station Sloterdijk met de metro naar Jan van Galenstraat en stap je daar over op de pendelbus 313. Vanaf het metrostation kun je ook het laatste stukje lopen. Dat is ongeveer 10 minuten.

Vanaf 29 april rijdt tram 13 weer over de Burgemeester Roëllstraat en hoef je geen gebruik meer te maken van de pendelbus.

Meta Slider Pro ‹ Van Eesteren Museum — WordPress Presentatie Coalitie-akkoord