Adres en route

Openingstijden
Vanaf 22 oktober is het Van Eesteren Paviljoen open op donderdag t/m zondag, van 12.00 tot 17.00 uur.

Adres
Van Eesteren Paviljoen:
Noordzijde 31 (tegenover BP Sloterplas)
1064 GV Amsterdam
Google Maps
Email: info@vaneesterenmuseum.nl
Telefoon: 020-4471857

Bereikbaarheid openbaar vervoer
Het Van Eesteren Museum bevindt zich aan de Noordzijde 31 en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Met tramlijn 7 of 14 kunt u naar halte Sloterpark reizen. Met tramlijn 13 kunt u uitstappen bij Burgemeester Rendorpstraat. Vanaf daar is het circa 5 minuten lopen naar het Van Eesteren Paviljoen.

Bereikbaarheid per auto
Vanaf de Ringweg A10: afslag S105, richting Geuzenveld. Bij de Burgemeester Rendorpstraat linksaf. In het verlengde van de straat ligt het Van Eesteren Paviljoen.

Parkeren
Parkeergelegenheid rond het museum is beperkt. Er geldt een blauwe zone; binnen de blauwe lijn kunt u voor maximaal twee uur gratis parkeren. U gebruikt hiervoor een parkeerschijf, waarop u de tijd van aankomst aangeeft. Die mag u naar boven afronden op het eerstvolgende hele of halve uur.

Let op: als je met de auto komt: Noordzijde 31 wordt niet juist weergeven op de meeste navigatiesystemen. Het museum bevindt zich net voorbij het BP tankstation aan de Burgemeester Rendorpstraat, direct aan de Sloterplas. Navigatieadres: Burgemeester Rendorpstraat 2

Klik op de kaart om hem uit te vergroten