Advies: Mondkapje dragen in het Van Eesteren Museum

Update 14 oktober 2020 – Ook na 14 oktober blijft het Van Eesteren Museum open voor publiek. Onze coronamaatregelen en het dringende advies aan al onze bezoekers van 13 jaar en ouder om een mondkapje te dragen in het museum, blijven onverminderd van kracht. Ook de maximale omvang van groepen in ons binnenmuseum blijft gelijk: een gezelschap dat bestaat uit personen uit verschillende huishoudens, mag maximaal bestaan uit 4 personen. Kinderen tot en met 12 jaar tellen daarbij niet mee.
Wel verlagen wij met onmiddellijke ingang het maximale aantal personen dat gelijktijdig aan onze buitenactiviteiten mag deelnemen naar 3 personen. Dit geldt voor onze dagelijkse wandeling in het buitenmuseum, het bezoek aan de museumwoning en andere fiets- en wandeltochten. Informatie daarover vindt u op deze website, op de pagina’s van de betreffende activiteiten.

De nieuwe landelijke maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus gaan in op 14 oktober 2020, om 22.00 uur.

Mondkapje op in het museum
Sinds dinsdag 29 september 2020 volgen wij het dringende advies van de gemeente Amsterdam om in alle publiek toegankelijke binnenruimten een mondkapje te dragen op. Wij vragen al onze bezoekers van 13 jaar en ouder dit advies op te volgen en in alle binnenruimten van ons museum een mondkapje te dragen. Wij vragen bezoekers zelf voor een mondkapje te zorgen. Het museum voorziet niet in mondkapjes.

Meer informatie over het advies van de gemeente Amsterdam over mondkapjes is te vinden op de website van de gemeente Amsterdam.

Meer informatie over de landelijke maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is te vinden op de website van de Nederlandse overheid.