Bezoek paviljoen

Update 18 november 2020 – Vanaf 20 november 2020 is het Van Eesteren Museum weer geopend voor bezoekers en hervatten wij ons programma. Van 5 t/m 19 november 2020 is het museum tijdelijk gesloten.

Het Van Eesteren Paviljoen gelegen aan de Sloterplas is het kloppende hart van het Van Eesteren Museum. Het is hét informatiepunt over het cultuurhistorisch erfgoed van stedenbouwkundige Cornelis van Eesteren, het AUP, Nieuw-West en de naoorlogse stedenbouw en architectuur in Amsterdam. Naast de vaste tentoonstelling zijn hier met regelmaat extra tentoonstellingen te bekijken en is het paviljoen het startpunt van de begeleide wandelingen en het bezoek aan de museumwoning. Ook is er een kleine winkel waar boeken en fiets- en wandelkaarten te koop zijn, en aan de bar wordt koffie en thee geschonken.

Informatie bezoek Van Eesteren Paviljoen

Wanneer: elke donderdag t/m zondag, van 12.00 tot 17.00 uur.
Tijdslot 1: 12.00 – 14.30 uur
Tijdslot 2: 14.30 – 17.00 uur
– In verband met maatregelen tegen het coronavirus (COVID-19) is het bezoek aan het paviljoen opgedeeld in twee tijdsloten: 12.00 – 14.30 uur en 14.30 – 17.00 uur.
– Per tijdslot zijn maximaal 20 tickets beschikbaar.
– Bij het reserveren van tickets, kunt u in het boekingsproces kiezen voor een van beide tijdsloten.
– Uw ticket geeft alleen recht op verblijf in het paviljoen gedurende uw tijdslot. Binnen uw tijdslot kunt u zelf kiezen hoe laat u naar binnen gaat, aan het einde van uw tijdslot vragen wij u het paviljoen te verlaten.
Waar: Van Eesteren Paviljoen, Noordzijde 31, 1064 GV  Amsterdam
Maximum aantal bezoekers per tijdslot: 20
Kosten: € 4,00 | € 2,50 (CJP/Student) | gratis (Stadspas & kinderen t/m 12 jaar)

Tickets voor wandelingen, fiets-, boot- en bustochten, de museumwoning en andere betaalde activiteiten zijn inclusief entree tot het Van Eesteren Paviljoen (het binnenmuseum) op de dag van de activiteit. Wilt u bijvoorbeeld deelnemen aan de wandeling en daarnaast op dezelfde dag het paviljoen bezoeken? Dan hoeft u geen apart ticket voor het paviljoen te reserveren. Uw ticket voor de wandeling is inclusief entree tot het paviljoen.
Let daarbij wel op het tijdslot waarin uw activiteit plaatsvindt; uw ticket voor de activiteit geeft u alleen recht op toegang tot het paviljoen gedurende uw tijdslot. Lees hierover meer in onze coronarichtlijnen en -maatregelen.

Tickets vooraf reserveren
Met ingang van 20 juni 2020 kunnen tickets voor het paviljoen alleen vooraf worden gereserveerd via onze website. Ze zijn niet te koop aan de balie van het museum. De link naar de tickets vindt u onderaan deze pagina.

Kortingspas meenemen
Studenten en houders van een CJP, een Stadspas Amsterdam of een dag- of jaarkaart van het Van Eesteren Museum krijgen korting in het Van Eesteren Museum. Zij dienen de kaart of (kortings)pas mee te nemen naar het museum om hem samen met het ticket bij de kaartcontrole aan de balie te laten controleren en/of scannen.

Coronamaatregelen
Voor al onze bezoekers gelden onze coronarichtlijnen en -maatregelen. Lees ze voorafgaand aan het reserveren van tickets en voorafgaand aan uw bezoek.

 

Koop tickets bezoek paviljoen