Bezoek paviljoen

Het Van Eesteren Paviljoen gelegen aan de Sloterplas is het kloppende hart van het Van Eesteren Museum. Het is hét informatiepunt over het cultuurhistorisch erfgoed van stedenbouwkundige Cornelis van Eesteren, het AUP, Nieuw-West en de naoorlogse stedenbouw en architectuur in Amsterdam. Naast de vaste tentoonstelling zijn hier met regelmaat extra tentoonstellingen te bekijken en is het paviljoen het startpunt van de begeleide wandelingen en het bezoek aan de museumwoning. Ook is er een kleine winkel waar boeken en fiets- en wandelkaarten te koop zijn, en aan de bar wordt koffie en thee geschonken.

Bezoek aan het paviljoen
Met ingang van 20 juni 2020 is het Van Eesteren Paviljoen weer geopend voor bezoekers, elke donderdag t/m zondag, van 12.00 tot 17.00 uur.

Tickets vooraf reserveren
U kunt het Van Eesteren Paviljoen alleen bezoeken door vooraf online tickets te reserveren via onze website.

Coronarichtlijnen en -maatregelen
Met ingang van 20 juni gelden voor al onze bezoekers onze coronarichtlijnen en -maatregelen. Lees ze voorafgaand aan uw bezoek.

Twee tijdsloten
In verband met maatregelen tegen het coronavirus (COVID-19) is het bezoek aan het paviljoen opgedeeld in twee tijdsloten: 12.00 – 14.30 uur en 14.30 – 17.00 uur. Bij het reserveren van tickets, kunt u in het boekingsproces kiezen voor een van beide tijdsloten.
Uw ticket geeft alleen recht op verblijf in het paviljoen gedurende uw tijdslot. Binnen uw tijdslot kunt u zelf kiezen hoe laat u naar binnen gaat, aan het einde van uw tijdslot vragen wij u het paviljoen te verlaten.

Informatie over bezoek paviljoen
Tijdslot 1:
12.00 – 14.30 uur
Tijdslot 2:
14.30 – 17.00 uur
Prijs: 
€ 4,00 | € 2,50 (CJP/Student) | gratis (Stadspas)

Koop tickets bezoek paviljoen