Anouk vertelt op de radio over de Vlugtlaan

Maak kennis met het werk van architect Cornelis van Eesteren en ontdek de (ondernemers van de) Burgemeester de Vlugtlaan met de installatie World Wide Nieuw West, van kunstenaar Marjolijn Boterenbrood. Nu te zien en te beleven in het Van Eesteren Museum, als onderdeel van het programma Werk in West. Op zaterdag 30 januari 2016 om 14:00 uur start in het museum een speciale excursie. Marjolijn leidt je als reisleidster langs de winkels en haar ondernemers. Zo kan je vers geroosterde noten en zuidvruchten proeven bij de Notenwinkel, de geuren van ras el hanout en olijfolie opsnuiven bij Yakhlav, ontdekken hoe een loempiakraam op Plein ’40-’45 uitgroeide tot Star Hollywood Nails, en pareltjes van feestjurken uit Istanbul bewonderen bij Modelux. En nog meer.

Museumdirecteur Anouk de Wit vertelt op 28 januari op radiozender Amsterdam FM wat we moeten weten, als voorproefje. Luister de uitzending hier terug, en koop hier een ticket voor de excursie.

Presentatie Coalitie-akkoord Winnaar Yücel