Nieuwjaarsactie: gratis koffie na Wandeling Buitenmuseum

Het is een bijzonder jaar geweest voor het Van Eesteren Museum, vooral natuurlijk door de opening van het Van Eesteren Paviljoen aan de Sloterplas. Voor het nieuwe jaar staan er ook vele mooie dingen op het programma, om te beginnen onze nieuwjaarsactie in januari.

Wie het nieuwe jaar actief wil beginnen en benieuwd is naar het binnen- én buitenmuseum, kan profiteren van de nieuwjaarsactie: in januari 2018 kunnen deelnemers aan de begeleide wandeling door Tuinstad Slotermeer, het zogenoemde buitenmuseum, na afloop genieten van een gratis drankje (koffie/thee/frisdrank) in het museumcafé. Voor kinderen die meegaan met de wandeltocht ligt ook nog een presentje klaar.

Met het ticket voor de wandeling is ervóór of erna ook de vaste expositie in het nieuwe paviljoen te bezichtigen, over architect en stedenbouwkundige Cornelis van Eesteren en de opzet van de Westelijke Tuinsteden, het huidige Amsterdam Nieuw-West.

Voor meer informatie over de wandeling kun je hier terecht. Het volledige aanbod van het Van Eesteren Museum vind je hier.

Via de Agenda (Vaste Programma) hieronder kun je een ticket reserveren voor de Wandeling Buitenmuseum, die elke donderdag t/m zondag om 13.00 uur start bij het Van Eesteren Paviljoen.

Presentatie Coalitie-akkoord