Bezoek het Van Eesteren Museum nu online

In bijzondere tijden ontstaan ook bijzondere initiatieven. Zo bedacht My daily shot of culture het Thuismuseum: kijken, kijken, niet lopen. Omdat bezoekers momenteel niet naar de musea kunnen komen, brengt het Thuismuseum musea bij de mensen thuis middels vlogs over die musea. Voor een dagelijks shot cultuur. Sinds kort hoort het Van Eesteren Museum daar ook bij en is het deels online te bezoeken. De vloggers van Goeie Ouwe Koeien gingen op pad en op onderzoek in ons buitenmuseum, binnenmuseum en de museumwoning. Bekijk de vlog hier!

Bezoekt u ons museum liever live?
Dat kan binnenkort weer! Het Van Eesteren Museum is momenteel hard aan werk om te kunnen heropenen tijdens de dag van de architectuur, op 20 juni a.s. Tickets voor een bezoek aan het binnenmuseum of deelname aan een van onze activiteiten kunnen binnenkort worden gereserveerd via onze website. Houd onze website en sociale media in de gaten voor de laatste informatie en updates hierover. Of abonneer u op onze nieuwsbrief; dan bent u altijd als een van de eersten op de hoogte van Van Eesteren-nieuws en -activiteiten.

Verkoop Tussen Kunst & Vintage. Vrijwilliger Jennifer toont telefoon. Foto: Anna Ietswaart.