Bigband Tubantia opent met swing het Van Eesteren Paviljoen

Bigband Tubantia opent op 20 oktober met swing het Van Eesteren Paviljoen. De enthousiaste amateur bigband, gestart in 2007, is een actief onderdeel van de 91-jarige Muziekvereniging Tubantia. De oorsprong van Tubantia ligt bij Fanfare Tubantia, waarvan leden nog hebben bijgedragen aan de beroemde film Fanfare (1958) van Bert Haanstra.

Rijke geschiedenis en veel swing
Het is geen toeval dat Bigband Tubantia komt spelen bij de opening van het Van Eesteren Paviljoen. Naast de rijke geschiedenis brengt de bigband, onder leiding van Robert Vethaak, muziek uit de jaren veertig en vijftig. Maar ook muziek uit latere tijden behoort tot het repertoire. Een optreden staat garant voor swingende muziek, sfeer, gezelligheid en er mag gedanst worden!

Feestelijke opening met live muziek vanaf 16.00 uur
Vanaf 16.00 uur is het genieten met live muziek van Bigband Tubantia bij het Van Eesteren Paviljoen aan de noordoever van de Sloterplas. Iedereen is welkom, ook bij de officiële opening van 17.00 tot 17.30 uur. Daarna vieren we met z’n allen feest met meer live muziek, dj’s, rondleidingen, kinderactiviteiten en een hapje en een drankje!


Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook

Uitgelicht

Presentatie Coalitie-akkoord Van Eesteren Paviljoen, Foto: Luuk Kramer


van Eesteren Museum