Van Eesteren Paviljoen is opgeleverd

Na een bouwperiode van zes maanden is het Van Eesteren Paviljoen voltooid. Op 20 juli 2017 werd het Paviljoen door de aannemer opgeleverd en is de sleutel overhandigd aan de medewerkers van het Van Eesteren Museum.

In de week van 24 juli is de inrichting begonnen. Zo wordt er een nieuwe expositie opgebouwd met gebruikmaking van tentoonstellingsmeubilair afkomstig uit het Stedelijk Museum. Ook het cafégedeelte en het kantoortje worden nu verder ingericht. Vervolgens vindt de verhuizing plaats van de oude locatie aan de Burgemeester De Vlugtlaan naar de noordelijke oever van de Sloterplas.

De gemeente geeft ook het terrein om het Paviljoen een opknapbeurt, de bestrating en verlichting worden nieuw aangelegd.

In de drie maanden van half juli tot half oktober is er nog veel werk te verzetten. Heb je zin om mee te klussen, te helpen met inrichten of op andere wijze mee te helpen? Meld je dan aan als vrijwilliger, zodat je een constructieve bijdrage kunt leveren aan de voltooiing van het nieuwe Van Eesteren Paviljoen. De opening vindt plaats in oktober 2017.


Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook

Uitgelicht

Verkoop Tussen Kunst & Vintage. Vrijwilliger Jennifer toont telefoon. Foto: Anna Ietswaart.


van Eesteren Museum