Van Eesteren Paviljoen nadert de voltooiing

Na een bouwperiode van zes maanden begint het Van Eesteren Paviljoen zijn voltooiing te naderen. De buitenkant is (vrijwel) gereed, alle planken zijn aangebracht, de ramen zijn gereed en binnen branden de lampen. Monteurs zijn de afgelopen weken bezig geweest de elektra aan te leggen en eind juni kon de verlichting aan. Aan het interieur, inclusief het cafégedeelte is ook veel werk verzet.

Op 20 juli 2017 wordt het Paviljoen door de aannemer opgeleverd. In de week er na begint de inrichting door medewerkers van het Van Eesteren Museum. Ook gaat dan de verhuizing van de oude locatie aan de Burgemeester De Vlugtlaan naar de noordelijke oever van de Sloterplasv van start.

In de drie maanden die volgen moet er nog veel werk worden verzet. Heb je zin om mee te klussen, te helpen met inrichten of op andere wijze mee te helpen? Meldt je dan aan als vrijwilliger, zodat je een constructieve bijdrage kunt leveren aan de voltooiing van het nieuwe Van Eesteren Paviljoen. De opening vindt plaats in oktober 2017.


Uitgelicht

Verkoop Tussen Kunst & Vintage. Vrijwilliger Jennifer toont telefoon. Foto: Anna Ietswaart.


van Eesteren Museum