Extra openingsdag Van Eesterenmuseum op Zomerroute 30 juli

Zondag 30 juli 2017 is de tweede ‘Open Monumentendag Amsterdam Zomerroute’, waar het Van Eesterenmuseum een onderdeel van uitmaakt.

Ondanks het feit dat het museum voor de verhuizing dan al tijdelijk gesloten is, gaat het nog een dag extra open om de bezoekers van de Zomerroute te ontvangen.

De Zomerroute staat voorts in het teken van historische bussen en trams. Vanaf het Haarlemmermeerstation aan de Amstelveenseweg kun je met een elektrische museumtram een rondrit maken naar het Van Eesterenmuseum aan de Burgemeester De Vlugtlaan in Slotermeer.

Ook kan een rit gemaakt worden met een museumbus van de stichting BRAM naar het oude dorp Sloten, waar een bezoek kan worden gebracht aan het kleinste politiebureautje en de Molen van Sloten.

De Zomerroute is gratis en zonder reservering te bezoeken.

Zie ook: Open Monumentendag Amsterdam Zomerroute 30 juli

Museumtram Zomerroute 30 juli 2017: Haarlemmermeerstatiion – Van Eesterenmuseum v.v.