Gezocht! Gastheren & gastvrouwen

Het Van Eesteren Museum is wegens uitbreiding van de activiteiten dringend op zoek naar extra gastheren en gastvrouwen.

Over de functie
Als gastvrouw/gastheer ontvang je onze bezoekers. Geef je informatie en flyers. Je bedient de kassa, biedt koffie en thee aan en  zorgt dat de ruimtes er netjes uitzien.

Je wordt onderdeel van een leuk team, bestaand uit dames en heren, jong en oud, hoger opgeleid, werkend, werkzoekend, uitgewerkt. We leren van elkaar en hebben plezier met elkaar. Zie hier een aantal korte portretten van de medewerkers.

Het museum is open vrijdag, zaterdag en de 1e zondag van de maand 13.00-17.00 uur. Naast de drie middagen hebben we regelmatig lezingen en groepen op andere tijdstippen waarbij we ook mensen kunnen gebruiken voor ontvangst verzorgen van consumpties, e.d.

Belangrijk
Wij vragen de gastvrouw/gastheer er verzorgd uit te zien. Communicatief ingesteld te zijn, belangstelling voor bezoekers te hebben en een praatje te kunnen aanknopen. Goede beheersing van de Nederlandse taal is een pré.

Interesse?
Ben jij die goede gastheer of gastvrouw die we zoeken? Geef je dan op via deze link. We nodigen je dan uit voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek en vertellen je nog meer over de functie, werkzaamheden en verantwoordelijkheden.  Ken je het museum nog niet zo goed? Bezoek ons dan en loop eens mee met een wandeling ter oriëntatie, we zien je graag.


Van Eesteren Museum - VrijwilligersVerkoop Tussen Kunst & Vintage. Vrijwilliger Jennifer toont telefoon. Foto: Anna Ietswaart.Vrijwilliger Christiaan met Basisschool-scholieren in het Buitenmuseum. Foto: Victorien Koningsberger.

Uitgelicht

Vaartocht Van Eesteren Museum door Amsterdam Nieuw-West. Foto: Marjori Hong (www.gefladder.nl).Verkoop Tussen Kunst & Vintage. Vrijwilliger Jennifer toont telefoon. Foto: Anna Ietswaart.


van Eesteren Museum