Gratis toegang tot Van Eesteren Paviljoen met Stadspas

Goed nieuws voor Stadspashouders! Vanaf deze week kun je met de Stadspas Amsterdam gratis bij het Van Eesteren Paviljoen naar binnen en de vaste tentoonstelling bekijken. De tentoonstelling heeft recent een nieuwe onderkomen gekregen in het paviljoen aan de Sloterplas.

Stadspas Amsterdam
In samenwerking met de Gemeente Amsterdam heeft elke Stadspashouder vanaf nu gratis toegang tot het van Eesteren Paviljoen aan de Sloterplas. In het paviljoen kun je de vaste tentoonstelling bekijken en alles te weten komen over de Tuinsteden, Nieuw-West en natuurlijk architect en stedenbouwkundige Van Eesteren zelf.

Verder geldt dat Stadspashouders voor wandelingen en rondleidingen van het museum gebruik kunnen maken van het kortingstarief. Naast de vaste tentoonstelling kun je ook een lekker kopje koffie drinken in het museumcafé en kun je een kijkje nemen in de museumwinkel. Het volledige overzicht van ons aanbod en prijzen vind je hier.

Van Eesten Paviljoen
Het Van Eesteren Museum bevindt zich sinds oktober in het nieuwe  Van Eesteren Paviljoen aan Noordzijde 31 in Amsterdam Nieuw-West aan de Sloterplas en is hét informatiepunt over de bijzondere stedenbouwkundige opzet van de tuinsteden. Het paviljoen is geopend op donderdag t/m zondag.

Winnaar Yücel