Bouwbord Van Eesteren Paviljoen onthuld

Op vrijdagmiddag 27 januari 2017 is tijdens een druk bezochte bijeenkomst het gele bouwbord aan de Noordzijde voor het Van Eesteren Paviljoen onthuld.

Na enige toespraken werd door het trekken aan enkele touwen het bord zichtbaar. Ook droeg de stadsdeeldichter een toepasselijk gedicht voor.

Omdat’ het thema ‘something yellow’ was hadden veel van de bezoekers zich gehuld in een geel kledingstuk en / of accessoire. Dit gaf en vrolijke aanblik. Op het bouwterrein achter het bord zal de komende maanden het nieuwe paviljoen verrijzen.

Na de bijeenkomst aan de Noordzijde bij de Sloterplas was er onder genot van hapjes en drankjes nog een gezellig samenzijn aan de overzijde bij ‘The Riders Society’ annex Rijschool Amsterdam aan de Burgemeester Rendorpstraat 11-15.

Tevens werd een start gemaakt met de ‘crowdfundingsactie’ voor de bekostiging van de inventaris (café en keukeninrichting) van het nieuwe Paviljoen. Bij een gift van minimaal € 24 krijg je een gele paviljoenpin als aandenken.

Het gele bouwbord for Het Van Eesteren Paviljoen is onthuld;  27 januari 2017. Foto: Erik Swierstra.

Het gele bouwbord for Het Van Eesteren Paviljoen is onthuld; 27 januari 2017. Foto: Erik Swierstra.

Meta Slider Pro ‹ Van Eesteren Museum — WordPress Presentatie Coalitie-akkoord