Bezoekinformatie

Van zondag 23 juli tot vrijdag 13 oktober 2017 is het Van Eesteren Museum gesloten wegens verhuizing.
In deze drie maanden verhuist het museum van de oude locatie aan de Burgemeester De Vlugtlaan naar het nieuw gebouwde Van Eesteren Paviljoen aan de noordoever van de Sloterplas.

De laatste openingsdag op de huidige locatie was zaterdag 22 juli 2017.
Tot 13 oktober 2017 is het museum gesloten, daarna gaat het open op de nieuwe locatie: Van Eesteren Paviljoen aan de noordoever van de Sloterplas.

Tickets en toegang
Het bezoek aan het binnenmuseum is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.
Voor een bezoek aan de museumwoning of een van de activiteiten kunt u vooraf een ticket kopen via onze ticketservice. Er geldt een gereduceerd tarief met CJP/Stadspas/65+ en kinderen t/m 12 jaar zijn gratis.

Adres

Binnenmuseum:
Burgemeester De Vlugtlaan 125 (t/m 22 juli 2017)
1063 BJ Amsterdam
+ Google Maps
Email: info@vaneesterenmuseum.nl
Telefoon: 020-4471857

Museumwoning:
Freek Oxstraat 27 (om de hoek bij het museum)
Locatie via Google Maps

Bereikbaarheid openbaar vervoer
Het Van Eesterenmuseum bevindt zich aan de Burgemeester De Vlugtlaan 125 en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Met de metro, Ringlijn 50, uitstappen Station De Vlugtlaan. Per tram met lijn 7 en 14 en per bus met lijn 21, 80 en 280. De tram en bus stoppen bij de haltes Burgermeester Eliasstraat en Burgermeester Fockstraat.

Sociale media
facebook Facebook /VanEesterenmuseum
twitter Twitter /Eesterenmuseum

Van Eesteren Binnenmuseum aan de Burgemeester De Vlugtlaan 125. Foto: Victorien Koningsberger. Gastenboek Van Eesterenmuseum. Verkoop Tussen Kunst & Vintage. Vrijwilliger Jennifer toont telefoon. Foto: Anna Ietswaart. Naambordje Museumwoning Freek Oxstraat 27.