Binnenmuseum

Informatie- en startpunt
Het binnenmuseum is hét informatiepunt over het cultuurhistorisch erfgoed van stedenbouwkundige Cornelis van Eesteren en het startpunt van begeleide wandelingen en excursies. Er zijn verschillende tentoonstellingen te bekijken. Ook zijn er boeken en documentatie in te zien over het werk van Van Eesteren: de naoorlogse stedenbouw en architectuur in Amsterdam. Er is een kleine winkel waar boeken en fiets- en wandelkaarten te koop zijn. Aan de bar wordt koffie en thee geschonken. Klik hier voor bezoekinformatie.

Van Eesteren Paviljoen
Het Van Eesteren Museum bevindt zich in het Van Eesteren Paviljoen aan Noordzijde 31 in Amsterdam Nieuw-West aan de Sloterplas en is hét informatiepunt over de bijzondere stedenbouwkundige opzet van de tuinsteden. Het paviljoen is geopend op donderdag t/m zondag.

Het Van Eesteren Museum is tijdelijk gesloten voor bezoekers in verband met het coronavirus (COVID-19). Alle onze activiteiten worden momenteel verzet of zijn komen te vervallen. Meer informatie vindt u hier.

Van Eesteren Paviljoen, Foto: Luuk KramerVan Eesteren Paviljoen, Foto: Luuk KramerVan Eesteren Paviljoen, Foto: Luuk KramerVan Eesteren Paviljoen, Foto: Luuk Kramer