Locatie en zaalverhuur

Van Eesterenmuseum als originele locatie
Ben je voor een receptie, brainstormsessie, vergaderingen, workshops of lezingen op zoek naar een originele locatie? Kijk dan eens bij het Van Eesterenmuseum, gevestigd in het voormalige kooklokaal van een huishoud- en nijverheidsschool voor meisjes. Sinds 2010 culturele broedplaats De Vlugt. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de catering van een lunch, een ‘aangeklede borrel’, of een warm en/of koud buffet.

Ook bijzonder is de jaren 50 Museumwoning. Bijvoorbeeld geschikt voor een fotoshoot of ‘high tea’. Het is voor groepen ook mogelijk om buiten het reguliere aanbod een wandeling met een gids te boeken.

Prijzen
Huurprijs voor het museum is € 225,- per dagdeel (excl. BTW). Gebruik van beamer of laptop is respectievelijk € 30,00 en € 20,00. Geluidsinstallatie en één vaste microfoon € 25,00. Draadloze- of reservemicrofoon € 20,00.

Wil je meer informatie? Mail dan naar info@vaneesterenmuseum.nl of bel met 020 – 4471857.

Van Eesteren Binnenmuseum aan de Burgemeester De Vlugtlaan 125. Foto: Victorien Koningsberger. Dagelijks Bestuur Stadsdeel Nieuw-West vergadert in de museumwoning; voorjaar 2014. Gastvrouwen Van Eesterenmuseum. Foto: Victorien Koningsberger. Verhalenvoorstelling 60 jaar werk in Nieuw-West in het Van Eesterenmuseum; december 2013.