Wandel met een gids

Wandeling Buitenmuseum
Wandel onder leiding van een gids door het ‘levend’ openluchtmuseum, met een ‘collectie’ bestaande uit woningen, plantsoenen, winkels, parken, pleinen en straten.  Het Van Eesterenmuseum organiseert iedere vrijdag, zaterdag en eerste zondag van de maand deze wandeling door het Buitenmuseum in Amsterdam-Slotermeer.

Andere wandel- en fietsexcursies
Naast de reguliere wandeling organiseert het Van Eesterenmuseum andere wandel- en fietsexcursies
. In het kader van de tentoonstelling ‘Een Betere Stad‘ in Gebouw De Bazel is er van maart tot juli 2017 een uitgebreid Randprogramma aan excursies in Nieuw-West.

Voor meer informatie zie de agenda, en koop tickets.

De wandelingen en andere excursies gaan altijd door, ongeacht het weer. Speciale Van Eesterenparaplu’s zijn beschikbaar.

Boek zelf een gids
Het is voor groepen ook mogelijk om buiten het reguliere aanbod een wandeling met een gids te boeken. Voor maximaal 15 personen is de prijs € 150. Daar is een kopje koffie of thee bij inbegrepen. Ook kunnen we excursies op maat ontwikkelen. Wil je meer informatie? Mail dan naar info@vaneesterenmuseum.nl of bel met 020-4471857.

Architectuurwandeling Buitenveldert. Foto: Victorien Koningsberger. Vrijwilliger Christiaan met Basisschool-scholieren in het Buitenmuseum. Foto: Victorien Koningsberger.