Wandel met een gids

Van zondag 23 juli tot vrijdag 13 oktober 2017 is het Van Eesteren Museum gesloten wegens verhuizing.
In deze drie maanden verhuist het museum van de oude locatie aan de Burgemeester De Vlugtlaan naar het nieuw gebouwde Van Eesteren Paviljoen aan de noordoever van de Sloterplas.

Wandeling Buitenmuseum
Wandel onder leiding van een gids door het ‘levend’ openluchtmuseum, met een ‘collectie’ bestaande uit woningen, plantsoenen, winkels, parken, pleinen en straten. Het Van Eesterenmuseum organiseert iedere vrijdag, zaterdag en eerste zondag van de maand deze wandeling door het Buitenmuseum in Amsterdam-Slotermeer.

Voor meer informatie zie ook de agenda en koop tickets.

Andere wandel- en fietsexcursies
Naast de wekelijkse wandelingen organiseert het Van Eesterenmuseum andere wandel- en fietsexcursies. In het kader van de tentoonstelling ‘Een Betere Stad‘ in Gebouw De Bazel is er van maart tot juli 2017 een uitgebreid Randprogramma aan excursies in Nieuw-West. Zie ook: Op Pad in de Tuinstad.

Voor meer informatie zie ook de agenda en koop tickets.

De wandelingen en andere excursies gaan altijd door, ongeacht het weer. Speciale Van Eesterenparaplu’s zijn beschikbaar.

Boek zelf een gids
Het is voor groepen ook mogelijk om buiten het reguliere aanbod een wandeling met een gids te boeken. Voor maximaal 15 personen is de prijs € 150. Daar is een kopje koffie of thee bij inbegrepen. Ook kunnen we excursies op maat ontwikkelen. Wil je meer informatie? Mail dan naar info@vaneesterenmuseum.nl of bel met 020-4471857.

Architectuurwandeling Buitenveldert. Foto: Victorien Koningsberger. Vrijwilliger Christiaan met Basisschool-scholieren in het Buitenmuseum. Foto: Victorien Koningsberger. Gastvrouwen Van Eesterenmuseum. Foto: Victorien Koningsberger. Gids Leo geeft uitleg over het Van Eesterenmuseum.