X

Privacyvoorwaarden


De website van het Van Eesteren Museum maakt gebruik van analytische, functionele en technische cookies. In onze privacyverklaring lees je meer daarover.
In de voetsporen van Cornelis Van Eesteren

Van Eesterens ervaring indachtig, steunt de EFL-Stichting studenten en jong professionals in studiereizen en onderzoek. Sinds de oprichting van de stichting in 1988 zijn vele jongeren de wereld over gegaan. Wat betekende die ervaring voor hen? Hoe hielp het hen in hun ontwikkeling of project, en welke onuitwisbare ervaringen hebben zij opgedaan?

Lees meer

Vacature Coördinator Museumgidsen

Spreekt het je aan om in een interessante culturele omgeving te werken en ons team te komen versterken? Als coördinator museumgidsen ben je het eerste aanspreekpunt binnen de hele organisatie wat betreft de gang van zaken binnen het paviljoen, stuur je de museumgidsen aan.

Lees meer

Tijdelijke preview fototentoonstelling Town Country

De fototentoonstelling Town Country is een fotografische dwaling die meevoert naar alle uithoeken van de wereld en toch alleen binnen de grenzen van Amsterdam Nieuw-West is gefotografeerd. De serie raakt aan thema’s als identiteit, thuis en immigratie.

Lees meer
Van Eesteren Paviljoen, Foto: Luuk Kramer

Van Eesteren Paviljoen op 13 december gesloten voor publiek

De wandeling door het buitenmuseum en het bezoek aan de museumwoning vinden echter wel plaats, zoals normaal. Beide activiteiten starten, ook op 13 december, vanuit het Van Eesteren Paviljoen en deelnemers aan beide activiteiten verzamelen daarvoor op de betreffende aanvangstijd in het paviljoen. De aanvangstijden van beide activiteiten zijn ongewijzigd.

Lees meer
Bekijk alle berichten
Word vrijwilliger
+
 •  

  Het Van Eesteren Museum draait grotendeels op een grote club enthousiaste vrijwilligers, ondersteund door een kleine professionele staf, en enkele freelancers. Nieuwe vrijwilligers zijn welkom.

Uitgelicht

Vaartocht Van Eesteren Museum door Amsterdam Nieuw-West. Foto: Marjori Hong (www.gefladder.nl).


 • Wekelijkse Activiteiten

  Do t/m zo 11

  Zeitgeist-Bauhauswandeling

  Do t/m zo | 13.00
  Do t/m zo 11

  Bezoek museumwoning

  Do t/m zo | 14:30
 • Extra Activiteiten

  do 28

  In de voetsporen van Cornelis Van Eesteren

  28 november do | 20:00 - 22:00
  vr 29

  Op Pad in de Tuinstad: Buitenveldert

  29 november vr | 13:30 - 15:00
  dec 13

  Fietstocht: Kunst om Sloterplas

  13 december vr | 13:30 - 15:00
 • Facebook

 • Instagram

Meld je hier aan voor de Nieuwsbrief.

van Eesteren Museum