X
Bij het aanvinken zal een cookie worden geplaatst. Deze blijft een jaar geldig en zal alleen gebruikt worden om te zorgen dat deze popup niet weer getoond wordt.
Stadspas

Gratis toegang tot Van Eesteren Paviljoen met Stadspas

Goed nieuws voor Stadspashouders! Vanaf deze week kun je met de Stadspas Amsterdam gratis bij het Van Eesteren Paviljoen naar binnen en de vaste tentoonstelling bekijken. De tentoonstelling heeft recent een nieuwe onderkomen gekregen in het paviljoen aan de Sloterplas.

Lees meer

(Uitverkocht) Struin mee door de stadswildernis op Yellow Sunday

Het Van Eesteren Museum organiseert op zondag 14 januari 2018 een wandeling waarbij landschapsarchitect Pieter Boekschooten je alles vertelt over dit bijzondere groengebied. De wandeling loopt van Sloterdijk naar Halfweg en voert je mee door het ruige riet, bosschages en langs verscholen meertjes.

Lees meer

(Uitverkocht) Winterlezing: AUP Van Eesteren

Op zondag 21 januari organiseert Architectuurcentrum Amsterdam (ARCAM) een Winterlezing over het Algemeen Uitbreidingsplan (AUP) in het Van Eesteren Paviljoen aan de Sloterplas. De lezing is onderdeel van een reeks lezingen georganiseerd door ARCAM.

Lees meer
Bekijk alle berichten
Word vrijwilliger
+
  •  

    Het Van Eesteren Museum draait grotendeels op een grote club enthousiaste vrijwilligers, ondersteund door een kleine professionele staf, en enkele freelancers. Nieuwe vrijwilligers zijn welkom.

Uitgelicht

Van Eesteren Paviljoen Winter Ingang Van Eesteren Paviljoen Winnaar Yücel


Meld je hier aan voor de Nieuwsbrief.

van Eesteren Museum