X

Privacyvoorwaarden


De website van het Van Eesteren Museum maakt gebruik van analytische, functionele en technische cookies. In onze privacyverklaring lees je meer daarover.
Van Eesteren Museum tijdelijk gesloten

Maandag 23 maart heeft de Nederlandse overheid in overleg met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) landelijk beleid inzake het coronavirus (COVID 19) verder aangescherpt en bekend gemaakt. In lijn met dit beleid en in navolging van andere culturele instellingen sluit het Van Eesteren Museum tijdelijk zijn deuren voor bezoekers. Vooralsnog tot 1 juni.

Lees meer

NLdoet actie in Van Eesteren Paviljoen uitgesteld

De grote voorjaarsschoonmaak waarmee het Van Eesteren Museum op vrijdag 13 maart 2020 zou deelnemen aan de landelijke actie NLdoet, is uitgesteld.
Het museum geeft daarmee gehoor aan het verzoek van het Oranje Fonds aan alle deelnemers van NLdoet om hun activiteiten uit te stellen.

Lees meer

Fototentoonstelling Town Country

De fototentoonstelling Town Country is een fotografische wandeling die meevoert naar alle uithoeken van de wereld en toch alleen binnen de grenzen van Amsterdam Nieuw-West is gefotografeerd. Met een zekere lichtheid komen onderwerpen als heimwee, verdeeldheid, verbinding en veiligheid aan de orde.

Lees meer

Verwacht: Wandkunst? Want kunst!

Van 2016 tot 2018 heeft de Gemeente Amsterdam een inventarisatie gemaakt van alle nog aanwezige monumentale wandkunstwerken uit de wederopbouwperiode in Amsterdam. Meer dan 200 kunstwerken zijn geteld en voorzien van een gelaagde culturele waardebepaling. Tot op de dag van vandaag worden er nog kunstwerken gevonden, dus het werk loopt nog door.

Lees meer

Werkcommissie Wonen op hoogte van start!

Afgelopen week ging in Tilburg het onderzoek van de Werkcommissie “Wonen op hoogte” van start, een commissie ingesteld door het Van Eesteren Museum om de kwalitatieve aspecten van Wonen op hoogte onder de loep te nemen.

Lees meer
Bekijk alle berichten
Word vrijwilliger
+
 •  

  Het Van Eesteren Museum draait grotendeels op een grote club enthousiaste vrijwilligers, ondersteund door een kleine professionele staf, en enkele freelancers. Nieuwe vrijwilligers zijn welkom.

Uitgelicht

Verkoop Tussen Kunst & Vintage. Vrijwilliger Jennifer toont telefoon. Foto: Anna Ietswaart.


 • Wekelijkse Activiteiten

  Do t/m zo 11

  Wandeling buitenmuseum

  Do t/m zo | 13.00
  Do t/m zo 11

  Bezoek museumwoning

  Do t/m zo | 14:30
 • Extra Activiteiten

  do 02

  Ways of Space – Uitgesteld

  2 april do - 19 april zo
 • Facebook

Meld je hier aan voor de Nieuwsbrief.

van Eesteren Museum