X

Privacyvoorwaarden


De website van het Van Eesteren Museum maakt gebruik van analytische, functionele en technische cookies. In onze privacyverklaring lees je meer daarover.
Van Eesteren Museum tijdelijk gesloten

Maandag 23 maart heeft de Nederlandse overheid in overleg met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) landelijk beleid inzake het coronavirus (COVID 19) verder aangescherpt en bekend gemaakt. In lijn met dit beleid en in navolging van andere culturele instellingen sluit het Van Eesteren Museum tijdelijk zijn deuren voor bezoekers. Vooralsnog tot 1 juni.

Lees meer

Bezoek het Van Eesteren Museum nu online

In bijzondere tijden ontstaan ook bijzondere initiatieven. Zo bedacht My daily shot of culture het Thuismuseum: kijken, kijken, niet lopen. Omdat bezoekers momenteel niet naar de musea kunnen komen, brengt het Thuismuseum musea bij de mensen thuis middels vlogs over die musea.

Lees meer

Start Crowdfundactie Rock-tentoonstelling

Het Van Eesteren Museum is een crowdfundactie gestart voor de nieuwe tentoonstelling We built this city on Rock & Roll, die dit najaar te zien zal zijn in het paviljoen. Met foto’s van rocksterren en popidolen door Gijsbert Hanekroot en een tweede verdieping in het paviljoen. Rock en bouw ook mee!

Lees meer

Prijsvraag Droomhuis: doe mee en stuur in

We zitten door het coronavirus heel veel thuis. Nu merken we pas goed hoe ons huis eigenlijk is. Hoe is jouw huis? Heb je je eigen plekje? Kun je je genoeg bewegen? Droom jij van een groter, mooier, handiger of slimmer ingedeeld huis? Of vind je jouw huis wel oké? Laat het ons weten en ontwerp je eigen droom- of fantasiehuis.

Lees meer
Van Eesteren Museum Sloterplas Sloterpark Openbare ruimte Blog

Blog 1: Anders kijken – Guido Wallagh

Straten, pleinen, parken. De openbare ruimte bepaalt in belangrijke mate de identiteit van de stad en is vaak een stukje van ons leven, van onszelf en onze geschiedenis geworden. Of het nu de straat is waarin we zijn opgegroeid, het pleintje waar jongeren even onder elkaar zijn of de plekken waar we samen komen om zien en gezien te worden, te herdenken of te vieren.

Lees meer

Object van de Maand: Combinaire 1001

In het voorjaar van 2020 is thuiswerken ineens de norm geworden. Om alle thuis-en flexwerkers wat inspiratie uit het verleden te geven, is deze maand het Combinaire wandsysteem van Pilastro het Van Eesteren Museum Object van de Maand.

Lees meer
Bekijk alle berichten
Word vrijwilliger
+
 •  

  Het Van Eesteren Museum draait grotendeels op een grote club enthousiaste vrijwilligers, ondersteund door een kleine professionele staf, en enkele freelancers. Nieuwe vrijwilligers zijn welkom.

Uitgelicht  • Wekelijkse Activiteiten

   Do t/m zo 11

   Wandeling buitenmuseum

   Do t/m zo | 13.00
   Do t/m zo 11

   Bezoek museumwoning

   Do t/m zo | 14:30
  • Extra Activiteiten

   jul 01

   Zomertentoonstelling Droomhuis

   1 juli wo - 16 augustus zo
  • Facebook

  Meld je hier aan voor de Nieuwsbrief.

  van Eesteren Museum