X

Privacyvoorwaarden


De website van het Van Eesteren Museum maakt gebruik van analytische, functionele en technische cookies. In onze privacyverklaring lees je meer daarover.
Object van de Maand: De platenspeler

Gelukkig nieuwjaar! Het nieuwe jaar trappen we swingend af met de Philips-platenspeler. Het museum heeft twee oude Philips-platenspelers in zijn collectie. Eén daarvan, de nog werkende AG4250, heeft nu een bijzondere plek in de tentoonstelling We built this city on Rock and Roll.

Lees meer

Tentoonstelling We built this city on Rock and Roll

De tentoonstelling We built this city on Rock and Roll vertelt over de opkomst van jeugdcultuur in de jaren 50, 60 en 70 en de centrale rol die muziek – en de rockhelden en popiconen – daarin speelt. Met in het stralende middelpunt een groot overzicht van 50 popfoto’s van muziekfotograaf Gijsbert Hanekroot.

Lees meer

Podcast Wandkunst? Want Kunst!

In de podcast Wandkunst? Want Kunst! neemt het Van Eesteren Museum je mee op pad langs wandkunstwerken in het Van Eesteren Buitenmuseum; delen van de bebouwde omgeving van Slotermeer. We vertellen de verhalen achter de monumentale wandkunstwerken van na de Tweede Wereldoorlog die het buitenmuseum rijk is en onderzoeken de waarde en toepassingen van wandkunst voor vandaag de dag.

Lees meer

Het Van Eesteren Museum bestaat 10 jaar!

Op 15 oktober 2010 werd het Van Eesteren Museum opgericht en dat betekent dat wij dit jaar 10 jaar bestaan! En dat vieren wij graag met u. Vanwege de huidige omstandigheden omtrent het coronavirus, doen wij dat niet met grote publieksactiviteiten, maar wel met veel (digitale) verhalen, interviews en herinneringen. En met verschillende kortingsacties, want wie jarig is, trakteert!

Lees meer

Object van de Maand: Gerobestek

December 2020 – Bent u er al uit, voor kerst? Wat er op tafel komt, en vooral: hoe die tafel versierd gaat worden? In de museumwoning dekken we de tafel deze december geheel in jaren 50 kerstsfeer, met servies van Fris Edam en bestek van Gero. Gerobestek is daarom in december het Object van de Maand.

Lees meer
Bekijk alle berichten

  Uitgelicht  • Wekelijkse Activiteiten

   Do t/m zo 11

   Bezoek Paviljoen

   Do t/m zo | 12.00 -17.00
   Do t/m zo 11

   Wandeling buitenmuseum

   Do t/m zo | 13.00
   Do t/m zo 11

   Bezoek museumwoning

   Do t/m zo | 14:30
  • Extra Activiteiten

   ma 18
   zo 24
   za 30
  • Facebook

  van Eesteren Museum