X
Bij het aanvinken zal een cookie worden geplaatst. Deze blijft een jaar geldig en zal alleen gebruikt worden om te zorgen dat deze popup niet weer getoond wordt.

Kom op 9 maart naar het Boekenbal Nieuw-West

Voorafgaand aan Hét Boekenbal is in het Van Eesteren Paviljoen de lancering en presentatie van de derde jaargang van het boek ‘Tussen Andreasplein en Zwarte Pad.’ Bij deze vrolijke bijeenkomst is het boek door twintig schrijvers uit Nieuw-West verkrijgbaar.

Lees meer
Van Eesteren Paviljoen, Foto: Luuk Kramer

Vacature vrijwilligers museumgidsen

Het Van Eesteren Paviljoen aan de Sloterplas wordt druk bezocht voor de vaste tentoonstelling, een wandeling of gewoon een kop koffie in het museumcafé. Dagelijks staan er gastvrouwen en -heren klaar om deze bezoekers te ontvangen en daar kunnen we nog wat extra hulp bij gebruiken.

Lees meer
Webredacteur

Vacature vrijwilliger webredactie

Het Van Eesteren Museum zoekt versterking voor de webredactie. Ben jij iemand die van schrijven houdt en geïnteresseerd is in architectuur en stedenbouwkunde? Ben je daarnaast betrokken bij Nieuw-West of zou je graag meer betrokken willen raken? Lees dan snel verder.

Lees meer

Ga mee op pad in Slotervaart op 18 februari

De Tuinstad Slotervaart is mooi gelegen langs het Sloterpark aan de zuidoostkant van de Sloterplas. Met gids Cor Boots doorkruisen we de tussen 1955 en 1960 gebouwde wijk die wordt doorkruist door twee hoofdstraten, de Johan Huizingalaan en de Cornelis Lelylaan.

Lees meer
Bekijk alle berichten
Word vrijwilliger
+
  •  

    Het Van Eesteren Museum draait grotendeels op een grote club enthousiaste vrijwilligers, ondersteund door een kleine professionele staf, en enkele freelancers. Nieuwe vrijwilligers zijn welkom.

Uitgelicht

Van Eesteren Paviljoen, Foto: Luuk Kramer Winnaar Yücel


  • Vaste Programma

  • Speciale evenementen

  • Facebook

  • Instagram

Meld je hier aan voor de Nieuwsbrief.

van Eesteren Museum