X
Bij het aanvinken zal een cookie worden geplaatst. Deze blijft een jaar geldig en zal alleen gebruikt worden om te zorgen dat deze popup niet weer getoond wordt.
Geplaatst op: 29 maart 2017

Van Eesteren Paviljoen Avond op 13 april 2017

Hierbij nodigen je we uit voor de Van Eesterenavond op donderdag 13 april. Deze avond staat in het teken van ons nieuwe Van Eesteren Paviljoen. Eerst de kick-off van de officiële crowdfundactie voor de inventaris voor het café gedeelte van het paviljoen én de opening van de tentoonstelling over ons nieuwe buitenverblijf aan de Sloterplas.

Lees meer
Geplaatst op: 29 maart 2017

Van Eesterengesprek ‘Van Eesteren Paviljoen’

Het Van Eesteren Paviljoen dat momenteel wordt gebouwd, is ontworpen door Korteknie Stuhlmacher Architecten. Zij werkten de afgelopen vijf jaar aan verschillende ontwerpen. In dit Van Eesterengesprek #59 op donderdagavond 13 april 2017 gaat Mechthild Stulhmacher in op het ontstaan van hun ontwerp.

Lees meer
Geplaatst op: 16 maart 2017

Randprogramma bij ‘Een Betere Stad’

Tijdens de tentoonstelling ‘Een Betere Stad’ in gebouw De Bazel zorgt het Van Eesterenmuseum voor het uitgebreide randprogramma. Bekijk dit voorjaar het resultaat van het AUP in het echt te voet, per fiets, per boot of bus.

Lees meer
Geplaatst op: 10 maart 2017

Vacature communicatiemedewerker

Half oktober gaan de deuren open van het Van Eesteren Paviljoen aan de Sloterplas. Mede daarom is het Van Eesterenmuseum op zoek naar een communicatie-medewerker voor 4 à 8 uur per week. Heb je interesse en wil je meer weten?

Lees meer
Geplaatst op: 9 maart 2017

Van Eesteren Paviljoen begint vorm te krijgen

Ruim een maand na het slaan van de palen en de onthulling van het gele bouwbord in januari is de betonnen fundering gelegd en verrijst de houten opbouw. In de loop van maart zetten timmerlieden de houten opbouw in elkaar en begon het Paviljoen in korte tijd een concreet bouwwerk te worden.

Lees meer
Geplaatst op: 2 maart 2017

Met de bus door ‘Een Betere Tuinstad’

Ga mee met de vintage NZH-bus op busexcursie door de Westelijke Tuinsteden. Deze middag zoef je comfortabel en met een goed geïnformeerde gids langs de stedelijke en architectonische hoogtepunten van vroeger, nu én toekomst.

Lees meer
Bekijk alle berichten
Word vriend
+
Word vrijwilliger
+
  •  

    Vrienden zijn mensen die je een warm hart toedragen, die wat voor je over hebben. Samen met vrienden krijg je meer voor elkaar dan alleen. Dat geldt ook voor het Van Eesterenmuseum. Daarom zijn wij op zoek naar onze vrienden.

    Het Van Eesterenmuseum draait grotendeels op een grote club enthousiaste vrijwilligers, ondersteund door een kleine professionele staf, en enkele freelancers. Nieuwe vrijwilligers zijn welkom.

Uitgelichtvan Eesteren Museum