X
Bij het aanvinken zal een cookie worden geplaatst. Deze blijft een jaar geldig en zal alleen gebruikt worden om te zorgen dat deze popup niet weer getoond wordt.
Geplaatst op: 27 juli 2017

Maquette verhuist per museumtram naar Van Eesteren Paviljoen

Op zondag 30 juli 2017 verhuist een deel van de tentoonstelling ‘Een Betere Stad’ naar het nieuwe Van Eesteren Paviljoen aan de noordoever van de Sloterplas. De maquette en andere tentoonstellingsdelen worden per museumtram van Gebouw De Bazel overgebracht naar de nieuwe bestemming.

Lees meer
Geplaatst op: 24 juli 2017

Van Eesteren Paviljoen is opgeleverd

Na een bouwperiode van zes maanden is het Van Eesteren Paviljoen voltooid. Op 20 juli 2017 werd het Paviljoen door de aannemer opgeleverd en is de sleutel overhandigd aan de medewerkers van het Van Eesteren Museum. In de week van 24 juli is de inrichting ervan begonnen.

Lees meer
Geplaatst op: 16 juli 2017

Museum gesloten wegens verhuizing

Van zondag 23 juli tot vrijdag 13 oktober 2017 is het Van Eesteren Museum gesloten wegens verhuizing. In deze drie maanden verhuist het museum van de oude locatie aan de Burgemeester De Vlugtlaan naar het nieuw gebouwde Van Eesteren Paviljoen aan de noordoever van de Sloterplas. De feestelijke opening is op vrijdag 13 oktober 2017.

Lees meer
Geplaatst op: 15 juli 2017

Van Eesterenmuseum deel van Zomerroute Open Monumentendag

Zondag 30 juli 2017 is de tweede ‘Open Monumentendag Amsterdam Zomerroute’, waar het Van Eesterenmuseum een onderdeel van uitmaakt. Ondanks het feit dat het museum voor de verhuizing dan al tijdelijk gesloten is, gaat het nog een dag extra open om de bezoekers van de Zomerroute te ontvangen.

Lees meer
Verkoop Tussen Kunst & Vintage. Vrijwilliger Jennifer toont telefoon. Foto: Anna Ietswaart.
Geplaatst op: 14 juli 2017

Nieuwe vrijwilligers gezocht

In verband met de verhuizing naar de nieuwe locatie in het Van Eesteren Paviljoen aan de noordoever van de Sloterplas en uitbreiding van de activiteiten zijn wij op zoek naar vrijwilligers die bij ons actief willen zijn bij de diverse activiteiten binnen het Museum. Dus: heb je belangstelling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Lees meer
Geplaatst op: 14 juli 2017

Vrijwilligersuitje naar WOW 
Amsterdam

Op zondag 16 juli 2017 was de jaarlijkse Medewerkersdag van het Van Eesteren Museum. Deze keer bezochten we WOW Amsterdam. Na dit bezoek werd een groepsfoto gemaakt. Vervolgens nemen we afscheid van de huidige locatie van het Binnenmuseum aan de Burgemeester De Vlugtlaan 125 en werden alle medewerkers bedankt voor hun inzet.

Lees meer
Bekijk alle berichten
Word vriend
+
Word vrijwilliger
+
  •  

    Vrienden zijn mensen die je een warm hart toedragen, die wat voor je over hebben. Samen met vrienden krijg je meer voor elkaar dan alleen. Dat geldt ook voor het Van Eesterenmuseum. Daarom zijn wij op zoek naar onze vrienden.

    Het Van Eesterenmuseum draait grotendeels op een grote club enthousiaste vrijwilligers, ondersteund door een kleine professionele staf, en enkele freelancers. Nieuwe vrijwilligers zijn welkom.

Uitgelicht

Verkoop Tussen Kunst & Vintage. Vrijwilliger Jennifer toont telefoon. Foto: Anna Ietswaart.


van Eesteren Museum