Kom op 9 maart naar de Boekenweek Nieuw-West

Voorafgaand aan Hét Boekenbal is in het Van Eesteren Paviljoen de lancering en presentatie van de derde jaargang van het boek ‘Tussen Andreasplein en Zwarte Pad.’ Bij deze vrolijke bijeenkomst is het boek door twintig schrijvers uit Nieuw-West verkrijgbaar.

David Endt en Leo Willemse
De eerste exemplaren van Tussen Andreasplein en Zwarte Pad worden uitgereikt door David Endt en Leo Willemse. Het boek bevat verhalen van twintig schrijvers uit Nieuw-West, waaronder: Walter van den Berg, Ingrid Hoogervorst, Suzanna Jansen, Robert Eksteen, Cathelijn Schilder en Vonne van der Meer.

Feest vanaf 16.30
Tijdens de avond kun je ook de auteurs zoals Robert Eksteen, Def P, Cathelijn Schilder of K. Schippers tegen het lijf lopen en is er muziek door Jan-Paul van Spaendonk. Vanaf 16.30 uur start het feestje en ben je van harte welkom de boekenweek aan de Sloterplas mee te vieren. Je kunt je voor de Boekenweek Nieuw-West aanmelden via de website. De toegang is gratis.

Het boek Tussen Andreasplein en Zwarte Pad is een bundel van verhalen van twintig verschillende schrijvers. Het boek ligt vanaf 9 maart in de boekhandel.

 

 


Uitgelicht

Verkoop Tussen Kunst & Vintage. Vrijwilliger Jennifer toont telefoon. Foto: Anna Ietswaart.


van Eesteren Museum