Licht, Lucht en Ruimte op het Osdorpplein

Tijdens de zomervakantie organiseert Zomer in Nieuw-West op het Osdorpplein in Amsterdam activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Elke maandag t/m vrijdag, van 14.00 tot 16.00 uur.

Het Van Eesteren Museum werkt daaraan mee en verzorgt op twee dagen, woensdag 17 juli en woensdag 24 juli, workshops met als thema Licht, Lucht en Ruimte.
Kom langs en doe mee!

Kinderen kunnen tijdens de workshops kiezen uit drie verschillende activiteiten:

Licht – maak je eigen lichttoren
Met verschillende mooie glimmende en reflecterende materialen maak je je eigen ‘lichttoren’.

Lucht – wolken schilderen
De lucht is elke dag anders. Blauw. Of met wolken. Welke wolken? En dan veranderen ze ook nog de hele tijd! Hoe kun je wolken schilderen?

Ruimte – door welke bril kijk jij?
Teken wat je ziet als je om je heen kijkt. Of als je je ogen dichtdoet. Of als je droomt.

En heb je iets moois gemaakt? Ga dan op de foto met meneer Cornelis van Eesteren, naar wie het museum is vernoemd, en maak kans op de prijs voor het mooiste werk van de dag!

De workshops worden verzorgd door het Educatieteam van het Van Eesteren Museum.

Kinderen kunnen gratis deelnemen aan één of meer activiteiten op het Osdorpplein.

Data: woensdag 17 juli en woensdag 24 juli
Starttijd: 14.00 uur
Einddtijd: 16.00
Locatie: Osdorpplein, Amsterdam
Leeftijd: 4 t/m 12 jaar
Deelname is gratis.
Je kunt je op de dag zelf melden bij de medewerkers van het Van Eesteren Museum op het Osdorpplein.

Ook buiten deze workshops zijn kinderen van harte welkom in het Van Eesteren Museum! Tot en met 12 jaar heb je sowieso gratis entree tot het museum, en in elke schoolvakantie bieden wij wisselende creatieve workshops in ons museum aan. Kom dus een keer langs voor nog meer Licht, Lucht en Ruimte.

Vaartocht Van Eesteren Museum door Amsterdam Nieuw-West. Foto: Marjori Hong (www.gefladder.nl).Verkoop Tussen Kunst & Vintage. Vrijwilliger Jennifer toont telefoon. Foto: Anna Ietswaart.