Locatie Van Eesteren Paviljoen

Kom je op 20 oktober naar de opening of ga je zondag mee met de eerste rondleidingen vanaf de nieuwe museumlocatie? Dan is het natuurlijk wel zo handig om te weten waar het nieuwe paviljoen precies is.

Adres
Van Eesteren Paviljoen
Noordzijde 31 (tegenover BP Sloterplas)
1064 GV Amsterdam
+ Google Maps
Email: info@vaneesterenmuseum.nl
Telefoon: 020-4471857

Bereikbaarheid openbaar vervoer
Het Van Eesteren Museum bevindt zich aan de Noordzijde 31 en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Met tramlijn 7 of 14 kun je naar halte Sloterpark reizen. Met tramlijn 13 kun je uitstappen bij Burgemeester Rendorpstraat. Vanaf daar is het circa 5 minuten lopen naar het Van Eesteren Paviljoen.

Bereikbaarheid per auto
Vanaf de Ringweg A10: afslag S105, richting Geuzenveld. Bij de Burgemeester Rendorpstraat linksaf. In het verlengde van de straat ligt het Van Eesteren Paviljoen.

Let op: als je met de auto komt: parkeergelegenheid is beperkt en Noordzijde 31 wordt niet juist weergeven op de meeste navigatiesystemen. Het museum bevindt zich net voorbij het BP tankstation aan de Burgemeester Rendorpstraat, direct aan de Sloterplas. Navigatieadres: Burgemeester Rendorpstraat 2

Hetzelfde geldt voor Google Maps: wanneer je Noordzijde 31 intikt, komt niet het goede adres tevoorschijn. Gebruik deze link voor de juiste locatie.


Klik op de kaart om hem uit te vergroten

Uitgelicht

Vaartocht Van Eesteren Museum door Amsterdam Nieuw-West. Foto: Marjori Hong (www.gefladder.nl).Verkoop Tussen Kunst & Vintage. Vrijwilliger Jennifer toont telefoon. Foto: Anna Ietswaart.


van Eesteren Museum