Maquette Haven-Stad tot 12 maart in het Paviljoen te zien

Het Westelijk Havengebied gaat de komende jaren op de schop en er wordt nieuwe woonruimte gecreëerd. Daar is uiteraard een groot plan voor gemaakt en dit plan is momenteel te zien op een grote onderzoeksmaquette in het Van Eesteren Museum.

Uitbreidingsplan
Haven-Stad is een programma voor de ontwikkeling van woningen en arbeidsplaatsen in het Westelijk Havengebied. Voor dit uitbreidingsplan is een grote onderzoeksmaquette gemaakt, om een indruk te geven van hoe het gebied eruit komt te zien. De maquette is vanaf 23 februari te zien in het Van Eesteren Museum en blijft tot maandag 12 maart.

Tekst en uitleg
De makers van de maquette komen op vrijdag 2 maart en zaterdag 3 maart uitleg geven bij de maquette. Om 13.00 uur, 14.00 uur en 15.00 uur start er op die dagen een uitlegronde.

Je kunt je hier aanmelden voor een uitlegronde of in het museum een kaartje kopen.

Bezoekers met een Stadspas hebben gratis toegang en kunnen in het museum een kaartje krijgen.

Je kunt de maquette bekijken tijdens de gebruikelijke openingstijden van het Van Eesteren Museum: donderdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur. De toegang is € 2,50, kijk hier voor ons volledige aanbod.

Presentatie Coalitie-akkoord Van Eesteren Paviljoen, Foto: Luuk Kramer