Mooie VPRO reportage

Op de radio
Maandag 1 december zond de VPRO de reportage van Tjitske Mussche uit over goed wonen, het keurmerk. Met onze bestuursvoorzitter Noud de Vreeze, die levendig vertelt over de vernieuwing van het wonen, en met Geertje Felix, die haar Goed Wonen-interieur in de Westelijke Tuinsteden niet meer veranderde sinds 1961. De mooie reportage, onderdeel van het programma ‘VPRO Nooit Meer Slapen’ is online terug te luisteren.

Wil je Goed Wonen in het echt bekijken? Bezoek dan onze jaren vijftig-museumwoning. Deze portiekwoning aan de Freek Oxstraat 27 is geheel in Goed Wonen-stijl ingericht. Bijzonder is ook dat je alles mag aanraken en vrij mag rondlopen. Er is een gastvrouw aanwezig voor meer informatie en uitleg, en de nieuwe film is er doorlopend te zien! Openingstijden: Iedere vrijdag, zaterdag, en eerste zondag van de maand van 15.00 tot 17.00 uur. Tickets en toegang via het museum of vooraf via onze ticketservice. Kinderen t/m 12 jaar zijn gratis.

Sint- en Kerstcadeautje
Geef de pas verschenen paperback ‘Goed Wonen, geschiedenis van een keurmerk’ (aan jezelf) cadeau voor Sinterklaas of Kerst, deze is te koop in onze winkel en online.


Schermafbeelding 2015-12-01 VPRO reportage Goed Wonen

 

Uitgelicht

Verkoop Tussen Kunst & Vintage. Vrijwilliger Jennifer toont telefoon. Foto: Anna Ietswaart.


van Eesteren Museum