Museumnacht Amsterdam in het Van Eesteren Museum

Kom tijdens Museumnacht Amsterdam naar het Van Eesteren Museum en ervaar in ons paviljoen letterlijk licht, lucht en ruimte, test je kennis van Goed Wonen tijdens de interieur-quiz en geniet van funky tunes en natuurwijn!

De inspiratie die Van Eesteren opdeed aan het Bauhaus in Weimar; licht, lucht en ruimte, wordt tijdens museumnacht letterlijk voortgezet. In een bestaand architectonisch ontwerp, ervaar je leegte, maar ook voelbare ruimte. Kunstenares Elsemarijn Bruys maakt een opblaasbare kunstinstallatie. Waarin jij als mens in een groter perspectief wordt neergezet en die een meeslepende ervaring oplevert. Daarnaast schenkt Winestories haar favoriete natuurwijnen, draaien Edgar Ramiro en Eden van het collectief Houseplants fijne plaatjes en kan jij je vintagekennis testen tijdens de Goed Wonen interieur-quiz.

Laat je vanaf 19.00 uur onderdompelen in licht, lucht en ruimte tijdens Museumnacht Amsterdam in het Van Eesteren Museum. Een avond vol kunst, natuurwijn, mystiek en muziek!

Programma Museumnacht Amsterdam in Van Eesteren Museum
19.00 – 20.30 uur Goed Wonen interieur-quiz
19:00 – 02:00 uur Pressure kunstinstallatie door Elsemarijn Bruys
19.00 – 02.00 uur Pop-up natuurwijnbar door Winestories
20.30 – 02.00 uur Houseplants Party

Datum: 2 november 2019
Tijd: 19.00 – 02.00 uur
Locatie: Van Eesteren Museum, Noordzijde 31, Amsterdam
Tickets: Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Museumnacht Amsterdam

Vaartocht Van Eesteren Museum door Amsterdam Nieuw-West. Foto: Marjori Hong (www.gefladder.nl).