Sneak Preview in het Van Eesteren Paviljoen

Neem op zaterdag- of zondagochtend 9 of 10 september als eerste een kijkje in het Van Eesteren Paviljoen aan de Sloterplas! Terwijl de inrichting ervan nog in volle gang is, kun je tijdens de Open Monumentendagen alvast kennismaken met het nieuwe onderkomen van het Van Eesteren Museum, een gebouw vol licht, lucht en ruimte, dat half oktober open gaat.

Onder leiding van een architect kom je meer te weten over de achtergrond van het ontwerp en de bijzondere locatie in het Sloterpark.

De sneak previews starten beide dagen om 10, 11 en 12 uur en duren een klein half uur. Het maximum aantal deelnemers per tour is 20.

Na de rondleiding kan men de tijdelijke kleine bewonerstentoonstelling bezichtigen, samengesteld door bewoners uit de buurt onder leiding van Elisa Matse.

Data: zaterdag 9 en zondag 10 september
Starttijd: 10.00, 11.00, 12.00 uur
Duur: circa een half uur
Startlocatie: Van Eesteren Paviljoen, Noordzijde 31, 1064 GV Amsterdam