November: Iconic Houses Maand

Update 4 november 2020 – Geldigheid passe-partout verlengd
In navolging van de recente maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is het Van Eesteren Museum, en daarmee de museumwoning, tijdelijk gesloten van 5 t/m 19 november 2020. Vanaf 20 november heten wij u graag weer welkom. Van 20 t/m 30 november blijft het passe-partout onverminderd geldig.

Ter compensatie van de periode van 5 t/m 19 november, waarin houders geen gebruik kunnen maken van het passe-partout, zal hetzelfde passe-partout ook geldig zijn in april 2021.

 

In november viert het netwerk van Iconic Houses de Nederlandse Iconic Houses Maand. Tien moderne museumwoningen, waaronder de Van Eesteren Museumwoning en particuliere droomhuizen, staan dan in de schijnwerpers en geven tot 50% korting aan houders van het Iconic Houses passe-partout.

Hoe werkt het?
– Het passe-partout is geldig op de vijf zondagen van november 2020 en de vier zondagen van april 2021.
– Het passe-partout kost € 12,50 en is vanaf eind oktober 2020 verkrijgbaar via de webshop van Iconic Houses.
– Reserveer voorafgaand aan uw bezoek tickets via de website van de woning(en) die u wilt bezoeken.
– Toon bij uw bezoek bij de kaartcontrole zowel uw ticket als het Iconic Houses passe-partout. Alleen samen zijn ze geldig.

Hoe werkt het bij de Van Eesteren Museumwoning?
– Ook voor onze museumwoning kunnen tickets alleen vooraf online worden gereserveerd via onze website (zie onderstaande link).
– Bezitters van het Iconic Houses passe-partout krijgen € 6,00 korting op het ticket (volle tarief) voor de Van Eesteren Museumwoning.
– Voer aan het begin van de reservering de kortingcode ICONICHOUSES in en klik op de knop Controleer. De korting wordt verwerkt in de prijs. Doorloop daarna het volledige reserveringsproces.
– Toon bij uw bezoek, bij de ticketcontrole aan de balie van het museum, zowel uw ticket als het Iconic Houses passe-partout. Alleen samen zijn ze geldig.

Let op:
De kortingscode geldt alleen voor museumwoningtickets met vol tarief. De code geldt niet voor tickets met CJP/Stadspas-korting.
Het ticket met de Iconic-Houseskorting is alleen geldig op vertoon van het Iconic Houses passe-partout. Bezoekers die bij de ticketcontrole aan de balie het passe-partout niet kunnen tonen, moeten aan de balie de korting van € 6,00 bijbetalen. Vergeet het passe-partout dus niet mee te nemen naar het museum!

 

Het passe-partout en meer informatie over deze speciale maand vindt u hier.

Lees hier meer over de Van Eesteren Museumwoning en het bezoek aan de woning.

Reserveer hier tickets voor de Van Eesteren Museumwoning.

 

Iconic Houses Netwerk
De Van Eesteren Museumwoning maakt deel uit van het Iconic Houses Netwerk. De website van Iconic Houses biedt een overzicht van moderne museumwoningen en architectenhuizen over de hele wereld die geopend zijn voor publiek.

 


Uitgelichtvan Eesteren Museum