Over de toekomst van de Tuinstad

Tot en met zondag 16 juli 2017 is in Gebouw De Bazel de tentoonstelling ‘Een Betere Stad’ te zien. Deze fraaie en eenmalige tentoonstelling, over de geschiedenis en toekomst van het Algemeen Uitbreidingsplan Amsterdam (AUP), laat in diverse stijlkamers, rijk aan origineel kaart-, beeld-, en maquettemateriaal, zien en horen hoe modern Amsterdam vanaf 1934 werd en wordt gemaakt. Ben je een Amsterdam-, tuinstad-, architectuur-, stedenbouw- of geschiedenisliefhebber dan moet je deze tentoonstelling hebben gezien.

Toekomst van de Tuinstad
Een speciale en bijzondere gelegenheid om ‘Een Betere Stad’ te zien is zaterdag 8 juli. Buurtbewoners, tuinstad-gidsen, tuinstad-bestuurders en de hoofdrolspelers van de introductiefilm komen samen voor een exclusieve rondleiding en een open gesprek over de vooruitzichten en vernieuwing van de huidige tuinstad. Buurtbewoners uit Nieuw-West en de Watergraafsmeer worden extra uitgenodigd om aanwezig te zijn voor de toekomstschets van bestuurscommissielid van Stadsdeel Oost, Thijs Reuten, en bestuurscommissielid Stadsdeel Nieuw-West, Ronald Mauer.

Start bij Van Eesteren Paviljoen
Ook speciaal: Voor aanmelders uit Nieuw-West begint deze bijeenkomst bij het Van Eesteren Paviljoen aan de noordoever van de Sloterplas. Vanaf 13:15 uur fiets je samen met je buurtgenoten door de tuinstad naar de Vijzelstraat 32.

Zie voor het precieze programma de agenda, en reserveer alvast je ticket.

Meta Slider Pro ‹ Van Eesteren Museum — WordPress Presentatie Coalitie-akkoord