Paviljoen: van tekentafel naar bouwplaats!

De kurk kan van de fles. Na lang zoeken naar financiering, aanscherpen van het ontwerp en het vinden van een gedegen aannemer, die het ook nog eens voor de juiste prijs moest kunnen maken, is het eindelijk zover: de plannen om een paviljoen te realiseren aan de Sloterplas gaan van de tekentafel naar de bouwplaats!

Het bestuur kwam speciaal voor de ondertekening van dit besluit op zaterdag 10 oktober bijeen. Vanaf nu gaat alles in een stroomversnelling: het bouwrijp maken van het terrein is half december gestart.

Op vrijdag 27 januari 2017, 16.00 uur, werd de start van de bouw van het Van Eesteren Paviljoen gevierd met de onthulling van een geel bouwbord aan de Noordzijde tegenover de Burgemeester Rendorpstraat onthuld. Er begint schot in te komen!

Meer weten? Lees dit artikel over ons paviljoen.

Meta Slider Pro ‹ Van Eesteren Museum — WordPress Presentatie Coalitie-akkoord