Waterroutes stoepkrijten!

Om de samenwerking met de Academie voor Bouwkunst en de opening van de tentoonstelling Licht, Lucht & Ruimte ontmoet Generatie Y te vieren zal er zaterdag 13 juni een feestelijke bijeenkomst zijn van 12:30 tot 14:00 uur in en buiten het museum. De tentoonstelling laat visies van studenten van de Academie van Bouwkunst zien op verschillende openbare ruimtes en de vernieuwing van het woningbestand in Amsterdam Nieuw-West.

Naar aanleiding van het plan New Waterways van student Lisa Ohls, zal er een start gemaakt worden met haar voorstel om in Nieuw-West de waterroutes te markeren. Dit zullen we doen door al stoepkrijtend met studenten en genodigden richting de Cramergrachtsluis te gaan om daar vervolgens af te sluiten met een gezellige picknick. Wil jij ook een steentje bijdragen aan deze stoepkrijtactie en vind je het leuk om de studenten van de academie te ontmoeten? Kom dan naar de opening om 12:30 uur!

Datum: 13 juni
Starttijd: 12:30 uur
Eindtijd: 14:00 uur
Verzamelpunt: Van Eesteren Museum, Burgemeester de Vlugtlaan 125; Slotermeer

Artist impression uit het plan New Waterways van student Lisa Ohls Artist impression uit het plan New Waterways van student Lisa Ohls

Academie van Bouwkunst Amsterdam logo

Vaartocht Van Eesteren Museum door Amsterdam Nieuw-West. Foto: Marjori Hong (www.gefladder.nl).Verkoop Tussen Kunst & Vintage. Vrijwilliger Jennifer toont telefoon. Foto: Anna Ietswaart.