Uitreiking fotowedstrijd ‘Groen in West’

Het Van Eesteren Museum nodigt je graag uit voor de prijsuitreiking van de fotowedstrijd ‘Groen in West’. Afgelopen zomer zijn er weer veel mensen met een camera op pad gegaan om foto’s te maken. Het thema groen in Amsterdam Nieuw-West leverde veel kleurrijke en verrassende beelden op. Door een jury zijn de drie mooiste, beste, leukste foto’s geselecteerd en de makers daarvan krijgen een passende prijs!

Prijsuitreiking
De jury van de fotowedstrijd bestaat dit jaar uit Mariette Carstens, landschapsfotografe, Pieter Boekschooten, landschapsarchitect en Jeroen Lok, fotograaf en vrijwilliger bij het Van Eesteren Museum.

De prijzen worden vrijdagmiddag 25 september aanstaande uitgereikt door Ronald Mauer, portefeuillehouder kunst en cultuur van stadsdeel Nieuw-West. Waarna het tijd is om het glas te heffen en te toosten op alle inzenders, het groen in de stad en alles meer!

Tentoonstelling
De zomertentoonstelling ‘Groen in West’ loopt nog tot en met 26 september 2015. Naast de ingezonden foto’s is ook het werk van landschapsfotografe Mariette Carstens in het museum te zien zijn. Zij bracht de transformatie van Tuinen van West in beeld.

Datum: Vrijdag 25 september
Tijd: Inloop vanaf 15:30, prijsuitreiking om 16:00, daarna een drankje
Locatie: Van Eesteren Museum, Burgemeester De Vlugtlaan 125; Slotermeer.

Foto: Martin Slemmer

Meta Slider Pro ‹ Van Eesteren Museum — WordPress Presentatie Coalitie-akkoord