Van Eesteren Museum met ingang van 20 juni 2020 weer open

Met ingang van 20 juni 2020 is het Van Eesteren Museum weer geopend voor bezoekers. Elke donderdag t/m zondag, van 12.00 tot 17.00 uur. Bezoekers kunnen een bezoek brengen aan het binnenmuseum, het Van Eesteren Paviljoen, de jaren 50 museumwoning en een wandeling met een gids maken door het buitenmuseum in Slotermeer.

De vaste wandeling door het buitenmuseum Slotermeer, met architectonische en stedenbouwkundige hoogtepunten uit de wederopbouwperiode na de Tweede Wereldoorlog. En het bezoek aan de jaren 50 museumwoning, de modelwoning die is ingericht volgens de principes van de Stichting Goed Wonen en die laat zien hoe het dagelijks leven in een moderne gezinswoning in de jaren vijftig eruit zag.

Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, heeft het Van Eesteren Museum diverse maatregelen getroffen. Met ingang van 20 juni gelden voor iedereen in het museum, naast de richtlijnen van het RIVM, extra (hygiëne)richtlijnen. Verder is per dag slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar en zijn voor het paviljoen twee tijdsloten ingesteld, Ook moeten alle bezoekers hun tickets vooraf reserveren via de website.

Lees hier alle informatie over onze coronarichtlijnen en -maatregelen.

Boek hier uw tickets voor een bezoek aan het Van Eesteren Museum.