Van Eesteren Museum open tijdens komende feestdagen

Het Van Eesteren Museum is open op elke donderdag t/m zondag, van 12.00 tot 17.00 uur. Zo ook tijdens de komende feestdagen.

Op:

1e Paasdag (zondag 21 april)
Koningsdag (zaterdag 27 april)
zaterdag 4 en zondag 5 mei
Hemelvaartsdag (donderdag 30 mei), en
1e Pinksterdag (zondag 9 juni)
is het museum open.

En op de avond van Koningsdag is het museumcafé tussen 21.00 en 23.00 uur open om gezamenlijk de dag af te sluiten met het traditionele vuurwerk boven de Sloterplas.

Het museum is gesloten op maandag t/m woensdag. Op 2e Paasdag (maandag 22 april) en 2e Pinksterdag (maandag 10 juni) is het museum dan ook gesloten.

Laatste kans tentoonstelling Rijke eenvoud
De tentoonstelling Rijke eenvoud, interieurs en objecten uit de wederopbouw, is nog t/m zondag 5 mei te zien in het Van Eesteren Museum. De expositie trok al vele bezoekers en zorgde voor veel positieve aandacht in diverse media. Wilt u deze bijzondere tentoonstelling over de sterke ontwerpen en designklassiekers van Nederlandse makers en ontwerpers zien? Grijp dan uw laatste kans! Het kan t/m 5 mei.

Meta Slider Pro ‹ Van Eesteren Museum — WordPress Presentatie Coalitie-akkoord