Van Eesteren Museum tijdelijk gesloten

Maandag 23 maart heeft de Nederlandse overheid in overleg met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) landelijk beleid inzake het coronavirus (COVID-19) verder aangescherpt en bekend gemaakt. In lijn met dit beleid en in navolging van andere culturele instellingen sluit het Van Eesteren Museum tijdelijk zijn deuren voor bezoekers. Vooralsnog tot 1 juni.
Daarmee vervallen tot dan ook de buitenwandelingen en de bezoeken aan de Van Eesteren Museumwoning. Ander programma, zoals bijzondere wandelingen en Van Eesteren Gesprekken, wordt uitgesteld.
Via onze website zullen wij u blijven informeren.

Zorg goed voor uzelf en voor elkaar en was vaak de handen. U bent later dit voorjaar weer van harte welkom.

Team Van Eesteren Museum

Verkoop Tussen Kunst & Vintage. Vrijwilliger Jennifer toont telefoon. Foto: Anna Ietswaart.