Van Eesteren Paviljoen Avond

Het Van Eesteren Museum breidt uit. Van Slotermeer naar Nieuw-West. Op donderdag 13 april vindt er een avond plaats volledig in het teken van het nieuwe Van Eesteren Paviljoen aan de Sloterplas. De bouw is momenteel in volle gang. 

Opening expositie
We beginnen de avond vroeg met de kick-off van de officiële crowdfundactie voor de inventaris voor het café gedeelte van het paviljoen én openen de tentoonstelling over ons bijzonder buitenverblijf aan de Sloterplas. De expositie toont het ontwerp en laat zien waardoor de ontwerpers van Korteknie Stuhlmacher Architecten zich hebben laten inspireren. Door middel van verschillende maquettes, schetsen en bouwtekeningen vertellen zij hun verhaal.

Diner & Van Eesterengesprek
Een half uurtje na zessen is er de mogelijkheid om mee te dineren bij de buren in café Westside. Voor een klein bedrag kun je hier aanschuiven voor een goed gerecht. Later op de avond, tijdens Het 59ste Van Eesterengesprek, presenteren de ontwerpers van Korteknie Stulmacher Architecten het paviljoen aan je. Na een korte inleiding van bestuurder Ronald Mauer vertelt Mechthild Stuhlmacher meer dan haar inspiratiebronnen, het ontwerpproces en de ideeën achter het Van Eesteren Paviljoen.

Programma Van Eesteren Paviljoen avond

17.00 uur: Inloop
17.30 uur: Start crowdfundactie en opening expositie ‘Het Van Eesteren Paviljoen’
18.45 uur: Mogelijkheid aan te schuiven bij Westside voor een maaltijd à 6 euro. Meld je voor 10 april per e-mail aan bij: barbara@vaneesterenmuseum.nl o.v.v. maaltijd.
20.00 uur: Tijdens het Van Eesterengesprek #59 gaan we met architect Mechthild Stuhlmacher in gesprek over het Van Eesteren Paviljoen.


Uitnodiging Van Eesteren Paviljoen avond; donderdag 13 april 2017.

Uitgelicht

Verkoop Tussen Kunst & Vintage. Vrijwilliger Jennifer toont telefoon. Foto: Anna Ietswaart.


van Eesteren Museum