Vier de verjaardag van Amsterdam in het Van Eesteren Museum

Amsterdam bestaat 27 oktober alweer 742 jaar en dat mag best een beetje gevierd worden! Daarom is er vrijdag taart in het Van Eesteren Paviljoen en hebben we in samenwerking met Museum om de Hoek een speciaal programma.

Aanstaande vrijdag is het Van Eesteren Paviljoen aan de Sloterplas net als op andere dagen gewoon open. Toch staan we even stil bij de verjaardag van Amsterdam met een stukje taart en kun je ontdekken op een interactieve kaart hoe lang je huis al in de stad staat. Dus kom gezellig langs voor een kopje koffie en wat lekkers!

Het is meteen een mooi moment om het nieuwe Van Eesteren Paviljoen te bekijken, dat vorige week geopend is. Je bent welkom vanaf 12.00 uur en het museum sluit om 17.00 uur. Hier vind je alle informatie over een bezoek aan het museum.

De verjaardag van Amsterdam wordt ook in andere musea gevierd die zijn aangesloten bij Museum op de Hoek, kijk hier voor het hele programma van 27 oktober.

Van Eesteren Paviljoen, Foto: Luuk Kramer

Verkoop Tussen Kunst & Vintage. Vrijwilliger Jennifer toont telefoon. Foto: Anna Ietswaart.