Je vintage kerstbal als entreekaartje voor Van Eesteren Paviljoen

Het van Eesteren Paviljoen heeft de eerste witte dagen achter de rug. Helaas ziet het er niet naar uit dat we met de kerstdagen een sneeuwpak kunnen verwachten, maar dat wil niet zeggen dat we geen kerstsferen in het museum hebben.

Rond de kerst is het museum gewoon geopend op de vaste openingsdagen en je kunt het museum gratis bezoeken met onze kerstballenactie! We zijn namelijk opzoek naar antieke kerstballen uit de jaren ’50 en ’60, om het museum in stijl een kersttintje te geven.

Heb je dus nog een mooie, antieke bal op zolder liggen? Dan kun je daarmee gratis naar het Van Eesteren Paviljoen tot en met 14 januari.

In het Van Eesteren Paviljoen is momenteel onze vaste tentoonstelling te zien. Ook geïnteresseerd in een wandeling door het buitenmuseum? Bekijk dan hier ons aanbod. Voor onze actuele openingstijden kun je hier terecht.

Van Eesteren Paviljoen Winter

Presentatie Coalitie-akkoord Van Eesteren Paviljoen, Foto: Luuk Kramer