Vrijwilligers gezocht voor de Open Monumentendagen

Enthousiaste vrijwilligers gezocht voor de Open Monumentendagen op 9 en 10 september 2017

Jaarlijks vindt dit evenement in Amsterdam plaats op het tweede weekend van september. Ook het Van Eesteren Museum deed hieraan dit jaar weer mee tijdens de Zomertoer op 30 juli.

Voor de organisatie van de Open Monumentendagen zijn jaarlijks veel vrijwilligers in touw. In Amsterdam zorgen bijna 400 vrijwilligers er voor dat het een geslaagd weekend wordt. Er zijn nog plaatsen over voor nieuwe vrijwilligers.

Vind je het leuk om mee te doen als verteller/rondleider, als gastheer of gastvrouw of voor hand- en spandiensten? Dan nodigen we je uit om mee te doen.

Voor het slagen van het monumentenweekend is de organisatie van Open Monumentendag Amsterdam op zoek naar:
* vertellers/rondleiders, die in het Nederlands en/of Engels kunnen vertellen/rondleiden
* gastheren en gastvrouwen die bezoekers ontvangen in een monument
* vrijwilligers die hand- en spandiensten kunnen uitvoeren, zoals de informatiestand in Gebouw De Bazel bemannen of lunches en programmaboekjes bezorgen.

Als dank voor je inzet krijg je een uitnodiging voor de officiële opening van Open Monumentendag Amsterdam én een exclusieve activiteit voor vrijwilligers, een goodiebag met o.a. het Open Monumentendag Amsterdam T-shirt, en een feestelijke borrel tijdens de afsluiting op zondagavond 10 september.

Ook krijg je een informatiepakket over het pand waarin je geplaatst wordt en krijg je voorafgaand aan Open Monumentendag Amsterdam alvast een rondleiding door je pand. Daarnaast leer je een heleboel nieuwe mensen kennen en leer je meer over de stad Amsterdam.

Voor meer informatie en aanmelding zie: www.amsterdam.nl/openmonumentendag


Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook

Uitgelicht

Verkoop Tussen Kunst & Vintage. Vrijwilliger Jennifer toont telefoon. Foto: Anna Ietswaart.


van Eesteren Museum