Word vrijwilliger

Vrijwilliger worden bij het Van Eesterenmuseum
Het Van Eesterenmuseum draait grotendeels op een grote club enthousiaste vrijwilligers, ondersteund door een kleine professionele staf, en enkele freelancers.

Museumgids of klusjesman?
De medewerkers bij het Van Eesterenmuseum werken in verschillende disciplines. Als gids bij de vele excursies, als museumgids in het binnenmuseum of museumwoning, als klusjesman achter de schermen, als fotograaf en nog veel meer. De grote gemene deler is de interesse in het cultuurhistorisch erfgoed van Van Eesteren en de omgang met bewoners en ex-bewoners van de tuinsteden, met studenten, architecten, ambtenaren en stedenbouwkundigen.

Wil je al weten wie er bij het museum werken? Zie: Medewerkers Van Eesterenmuseum december 2016.

Hoe kun je vrijwilliger worden?
Nieuwe museumgidsen in het binnenmuseum en museumwoning zijn altijd welkom. Ook kunnen we andere hulp goed gebruiken, vooral nu het museum zich klaar maakt voor de verhuizing naar het Van Eesteren Paviljoen aan de Sloterplas. Ben je geïnteresseerd? Vul dan hiernaast je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Vacature communicatiemedewerker
Het Van Eesterenmuseum is tevens op zoek naar een communicatiemedewerker voor 4 à 8 uur per week. Sluitingsdatum 13 april 2017. Heb je interesse en wil je meer weten? Klik hier.

Verkoop Tussen Kunst & Vintage. Vrijwilliger Jennifer toont telefoon. Foto: Anna Ietswaart. Gastvrouwen Van Eesterenmuseum. Foto: Victorien Koningsberger. Vrijwilliger Christiaan met Basisschool-scholieren in het Buitenmuseum. Foto: Victorien Koningsberger.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.